کد خبر: ۲۷۴۳۰
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۰

برافروختن ۱۵۰۰ شعله در ایستگاه فضایی بین‌المللی

همانند فیلم "جستجو برای آتش"، فیلمی فانتزی متعلق به سال ۱۹۸۱، ناسا نیز در جستجوی آتش است تا نحوه‌ی عملکرد شعله‌های آتش در فضا را درک کند.

به گزارش «نبض فناوری»، اسپیس اعلام کرد، این آژانس فضایی حدود ۱۵۰۰ شعله آتش را طی شش آزمایش تحت عنوان پروژه طولانی‌مدت "احتراق پیشرفته از طریق آزمایش ریزگرانش"(ACME) در ایستگاه فضایی بین‌المللی روشن کرده است. هدف این پروژه که از سال ۲۰۱۷ آغاز شده استفاده از محیط ریزگرانش برای درک بهتر فیزیک، ساختار و رفتار شعله‌های آتش است.

"دنیس استاکر"(Dennis Stocker)، دانشمند این پروژه در مرکز تحقیقات گلن ناسا در بیانیه‌ای که به تازگی منتشر شده است می‌گوید: این دانش می‌تواند به طراحان و مهندسان روی زمین کمک کند تا کوره‌ها، نیروگاه‌ها، دیگ‌های بخار و سایر سیستم‌های احتراق را به گونه‌ای کارآمدتر با ایجاد آلودگی کمتر و ایمن‌تر توسعه بخشند.

زمان فضانوردان ناسا بسیار ارزشمند است، بنابراین تیم ACME تلاش می‌کنند که تا جای ممکن آزمایش‌های خود را از راه دور از مرکز عملیات‌های گلن ناسا در کلیولند انجام دهند. این آزمایش‌ها در داخل یک ماژول و در قفسه یکپارچه احتراق(CIR) ایستگاه فضایی قرار می‌گیرند. اگرچه ACME دیگر در آنجا قرار ندارد. این آزمایش در ماه فوریه برای خالی کردن فضا برای مجموعه جدیدی از آزمایش‌های ایمنی آتش‌سوزی به نام "احتراق و اطفاء با سوخت جامد"(Solid Fuel Ignition and Extinction) به اختصار "سوفی" از آنجا خارج شد.

استوکر می‌گوید: بیش از ۱۵۰۰ شعله برافروخته شد که سه برابر بیشتر از تعداد اولیه برنامه‌ریزی شده بود.

ناسا خاطرنشان کرد که سخت‌افزار ACME باید در سال ۲۰۲۲ به زمین بازگردد و برای انجام مجموعه‌ی جدیدی از آزمایش‌ها که چند سال دیگر به فضا ارسال می‌شوند، تغییر کاربری دهد.

منبع/ ایسنا

ارسال نظرات
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
وبگردی