کد خبر: ۱۲۶۸۲
|
۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۲

سهم هیچ از خدمات سراسری؛ هیچ‌کدام از خبرنگاران کردستانی از اینترنت ویژه بهره‌مند نشدند








سنندج- معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد طرح اعطای اینترنت ویژه خبرنگاران را رسانه‌ای کرد که به‌دلیل عدم بهره‌مندی بسیاری از فعالان رسانه‌ای در قالب یک آگهی تبلیغاتی باقی ماند.







به گزارش «نبض‌فناوری»؛  هفته گذشته معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به رسانه‌ها اعلام کرد در راستای تسهیل فعالیت‌های خبری اصحاب رسانه، فهرست خبرنگاران و اصحاب رسانه متقاضی دریافت اینترنت ویژه خبرنگاری (APN) که توسط مدیران مسئول رسانه‌های مشمول اعلام شده است را برای طی مراحل قانونی و تخصیص اینترنت، به مبادی ذی‌ربط ارسال کنند.

فعالان رسانه‌ای شاغل در روزنامه‌های دارای نظم در انتشار، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری دارای رتبه بندی، مشمول دریافت اینترنت ویژه خبرنگاری اعلام شده بودند اما کم کاری کارکنان حوزه معاونت مطبوعاتی در خصوص رتبه بندی ها موجب شده است بسیاری از پایگاه‌های خبری در شهرستان‌ها از این مهم بهره مند نشوند.

بهنام درویی مدیر مسئول پایگاه خبری خانه کتاب کردی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متأسفانه با وجود پیگیری‌های متعددی که در این مدت داشتیم هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد و کسی هم پاسخگو نیست.

وی افزود: جای تأسف است که خبرنگاران فعال در شهرستان‌ها به دلیل کم کاری کارکنان معاونت مطبوعاتی در مبحث رتبه بندی از کوچک‌ترین خدمات هم محروم باشند.

محمد فرید سماواتی رئیس انجمن صنفی نشریات محلی استان کردستان نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متأسفانه مسئولان معاونت مطبوعاتی با این اقدام توپ را در میدان مدیران مسئول رسانه‌ها انداخته و موجب نارضایتی خبرنگاران شهرستانی علیه مدیران مسئول شدند.

وی افزود: مسئولان معاونت مطبوعاتی خودشان چارچوب‌هایی را تعریف کرده بودند که بیشتر خبرنگاران شهرستانی از این خدمت بهره مند نمی‌شدند و اعلام رسمی طرحی در سطح ملی که بیشتر خبرنگاران کشور از آن بهره مند نشده اند جای تعجب است.

سماواتی خاطرنشان کرد: متأسفانه به دلیل شرایط سخت کرونایی شاهد آسیب‌های اقتصادی بسیاری در حوزه رسانه‌های محلی هستیم و رسانه‌های کردستان در این خصوص با بیشترین آسیب‌ها مواجه شدند.

وی افزود: بسیاری از رسانه‌های محلی استان با توجه به بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های معاونت مطبوعاتی از دریافت یارانه و حمایت‌های مختلف محروم شده اند و اگر چاره‌ای اساسی در این خصوص اندیشیده نشود در آینده‌ای نزدیک شاید دیگر واژه‌ای به نام رسانه محلی در کردستان وجود خارجی نداشته باشد.

فرهاد شیری مدیر مسئول هفته نامه ورزشی «به هیز» نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر گونه حمایت از فعالان رسانه‌ای موجب تقویت تولیدات رسانه‌ای می‌شود و بدون شک مبحث اینترنت و زیرساخت ارتباطی از ملزومات این عرصه است.

وی افزود: پیگیری‌های چند روزه خبرنگاران ما در خصوص بهره مندی از اینترنت اعلام شده از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد به جایی نرسید و تنها دلخوری و ناراحتی را در استان به بار آورد.

شیری افزود: رسانه ما هم ضریب کیفی و ضریب انتشار مورد قبول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارا بوده و هم خبرنگاران ما در سامانه جامع رسانه‌های کشور ثبت نام کرده اند اما متأسفانه هیچکدام از فعالان رسانه‌ای استان از این خدمت بهره مند نشدند.

خبرنگار مهر برای پیگیری اینترنت ویژه خبرنگاران با کارشناس مطبوعات استان نیز گفت و گو تلفنی برقرار کرد که رحیمی در این خصوص اعلام کرد که استان در این خصوص مسئولیتی ندارد و کاری از دست ما ساخته نیست.


برچسب ها: اینترنت رایگان
ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
وبگردی