بسیاری از کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی پر طرفدار خارجی فعالیت میکنند، داخل کانال های مختلف عضواند یا ادمین کانال و گروهی را برعهده دارند، بنابراین ممکن است دغدغه امنیت دیجیتال را داشته باشند و بارها برایشان سوال مطرح شود آیا هک شدن شبکههای اجتماعی امکانپذیر است؟
ابزاری که در ادامه آن را معرفی خواهیم کرد یکی از جدیدترین نرمافزارهای هوشمند مصنوعی با امکانات نرمافزار ویرایش ویدئو، تولید تصاویر با هوش مصنوعی و دستیارهای نوشتن است.
ربات گفت و گوی چتجیپیتی در برخی موارد میتواند برای کار افراد کمک کننده باشد، اما نگرانیهایی در مورد حریم خصوصی و دادههایی که به ربات داده میشود، وجود دارند.
برنامههای موبایل هنگام نصب، اجازه دسترسی به برخی از دادههای کاربران را میگیرند، گاهی هم این دسترسی بدون آگاهی انجام میشود؛ اما باید در مورد این برنامهها و دسترسیها از حریم خصوصی خودمان محافظت کنیم.
گوگل بهروزرسانیهایی را برای بخش «جستوجو» اعلام کرد که هدف آن فراهم کردن کنترل راحتتر اطلاعات شخصیای است که از کاربران در نتایج جستوجو ظاهر میشود.
گوگل خطمشی حسابهای غیرفعال خود را بهروزرسانی کرده و طبق به روز رسانی جدید، حسابهای کاربرانی را که به مدت ۲ سال یا بیشترغیرفعال بودهاند حذف میکند.
هر یک از اپراتورهای تلفن همراه، امکان فعالسازی سرویس آهنگ پیشواز را برای مشترکان خود فراهم کردهاند اما گاهی برخی مشترکان اعلام میکنند که این امکان بدون اطلاع آنها، فعال شده و نمیدانند چطور میتوان این خدمت را غیرفعال کرد.
پیام رسان های داخلی بالاخره به یکدیگر متصل شدند و اکنون کاربران 4 سکوی ایرانی بله، ایتا، گپ و آیگپ میتوانند به مخاطبان خود در هر یک از پیامرسانهای دیگر پیام ارسال کنند.
ممکن است هنگام پیمایش وبگاههای مختلف با انواع پنجرههای بازشو مواجه شده باشید که بعضا آزاردهنده هم هستند در ادامه راه حل برخورد با آنها را توضیح خواهیم داد.