معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری طی احکامی جداگانه سید محمد مهدی نوربخش و حسین شکری را به ترتیب به سمت سرپرست دبیری ستاد «توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، انرژی و محیط زیست» و سرپرست دبیری ستاد «توسعه اقتصاد دانشبنیان فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی» منصوب کرد.
برند زلر یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه تولید تجهیزات خانه هوشمند است که به دلیل نوآوریهای تکنولوژیکی و کیفیت بالای محصولات خود، جایگاه ویژهای در بازارهای جهانی پیدا کرده است. محصولات این برند به گونهای طراحی شدهاند که با استفاده از تکنولوژیهای نوین، عملکردی بهینه و کارآمد را ارائه دهند. خانه هوشمند زلر با تمرکز بر استفاده از سیستمهای مبتنی بر Bus، به کاربران خود این امکان را میدهد که خانههای هوشمند خود را به بهترین شکل مدیریت و کنترل کنند.
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان صنایع پخت، از صادرات ۴۷ کشور جهان از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، ژاپن، سنگاپور، اتحادیه اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد.
یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با تولید تجهیزات پمپهای سانتریفیوژ باکیفیت رقابتی توانسته است گامی بلند در راستای رشد و توسعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی بردارد.
متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به بومی سازی پی. ال. سی ها، کارتهای افزایشی، کنترلر بوستر پمپ و چنج اور با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده اند که از خروج حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میکند.
ستاد توسعه زیستفناوری با همکاری سایر ستادهای توسعه فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی از طراحی و توسعه فرآیندهای رباتیک و اتوماسیون دستگاهی در حوزه ژندرمانی تا سقف چهار میلیارد تومان حمایت میکند.
با حمایت سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، نمایشگاه بینالمللی تجارت خدمات چین، اواخر شهریورماه امسال میزبان شرکتهای غزال دانشبنیان خواهد بود.
مدیر کل سرمایهگذاری و بومیسازی فناوری پارک فناوری پردیس از رونمایی ۱۲ محصول تولید شده توسط شرکتهای عضو این مجموعه در بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس خبر داد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از هفت خدمت صندوق در راستای مشارکت جدی در برنامه «شبکه ملی مدیران تحقیق و توسعه و نوآوری» معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان خبر داد و گفت: صندوق نوآوری در راستای مشارکت جدی در این برنامه، خدماتی اعم از سرمایهگذاری، گرنت، خدمات آزمایشگاهی، تسهیلات نمونهسازی، حفاظت از مالکیت فکری، برگزاری رویدادها و شبکهسازی و حمایت از خدمات شتابدهی را ارائه خواهد کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور با اشاره به پایین بودن سهم فعالیتهای تحقیق و توسعه در تولید ناخالص ملی کشور در مقایسه با کشورهای پیشرفته بر ضرورت بهره گیری از تمام ظرفیت های قانون جهش تولید و خلق منابع جدید برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد.
برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان در راستای جهش تولید قوانین بسیار خوبی تصویب شده است. در قانون جهش دانشبنیان، مشوقهایی از جمله اعتبار مالیاتی در نظر گرفته شده است و سرمایهگذارانی که در حوزه فناوری و دانشبنیانها سرمایهگذاری کنند، مشمول اعتبار مالیاتی خواهند شد.
قائممقام ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاستجمهوری گفت: کشور ما سالانه ۳ تا ۴ میلیارد دلار تخصیص ارز به حوزه موبایل دارد و باید توجه داشت که صنعت موبایل، دارای تفاوتهای ساختاری با صنعت خودرو است به طوری که موبایل، بازار متمرکزی دارد و گرچه با تعداد شرکت زیادی وارد کننده و توزیع کننده مواجهیم، اما ساختار آن یکپارچه و متمرکز به چند شرکت است.
با تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان که از مهمترین اهداف آن استفاده از ظرفیتهای موجود در بنگاههای بزرگ اقتصادی برای توسعه زیستبوم دانشبنیان کشور است، در دوره چهارم معاونت علمی تلاش شد تا بستههای حمایتی جدیدی بر مبنای همین قانون برای حمایت و هدایت شرکتهای بزرگ به سوی تحقیق و توسعه و نوآوری طراحی شود.