درک بهتر این راهبردهای حفاظتی میتواند برای حفاظت از محصولات کشاورزی یا سطوح مصنوعی مانند هواپیما نیز جالب باشد. نتایج این کار در مجله The Science of Nature منتشر شده است.
شرکت هندی صنایع زایدکس (Zydex Industries)، راهکاری نانویی برای ایجاد جادههایی بادوام توسعه داده است. این محصول جدید میتواند در برابر ترکخوردگی جادهها تحت بارهای ترافیکی سنگین و چرخههای آبوهوایی مقاومت نموده و با افزایش طول عمر جادهها، نیاز به تعمیر و نگهداریهای دورهای سریع و صرف هزینههای کلان راهداری را به شکل قابل توجهی کاهش میدهد.
سلامت دیجیتال را یکی از راههای توسعه نظام بهداشت و درمان و تسهیلکننده دسترسی های عمومی به خدمات درمانی میدانند و کارآفرینان در تلاشند تا با نوآوریهای خود این هدف را محقق کنند.
طی سالهای اخیر شرکتهای استارتاپی و برخی از کسب و کارها با مدل نوآورانه در ایران ایجاد شدندکه بعضی از آنها در مرحله رشد بوده و با چالشهایی مواجه هستند، بنابراین عدم پاسخ مناسب به چالشهای زیست بوم، باعث تضعیف و ایجاد ناامیدی در بین بازیگران این عرصه خواهد شد.
استارتآپ ساندرایو (SunDrive) که در حوزه توسعه و عرضه سلولهای خورشیدی فعالیت دارد، در راستای انجام یک پروژه تحقیقاتی، وارد همکاری با دانشگاه سیدنی شده است. برای این پروژه، بودجه ۲٫۷۸ میلیون دلاری اختصاص یافته است.
طبق گفته مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ۳۰ صندوق جسورانه بورسی در جهت حمایت از شرکتهای استارتاپی تشکیل شده است که این ۳۰ صندوق در مجموع ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان منابع دارد که از این مقدار ۷۰۷ میلیارد تومان را صندوق نوآوری و شکوفایی تامین کرده است.
شرکتهای فناور و خلاق در راستای اشتغالزایی و کارآفرینی جوان در کشور شکل گرفته تا از طریق بتوان بستری را برای اشتغال جوانان و توسعه اقتصاد کشور کمک کرد.
محققان نانولولههای کربنی تکجداره را به صورت عمودی روی نوعی زیرلایه رشد داده و نشان دادند که ساختاری که به دست آمده برای ذخیره انرژی و صنعت الکترونیک مناسب است.
کارشناس صنعت نفت و گاز گفت: شرکتهای دانشبنیان با طراحی و تولید انواع کاتالیستها به ویژه در حوزه پتروشیمی و صنعت خودروسازی توانستهاند گامهای مثبتی را در این زمینه بردارند به گونهای که صنعت کشور را از طراحی، ارتقای استانداردهای زیستمحیطی و واردات این قطعات بینیاز کرده است.
ثبتنام در ششمین دوره رقابتهای اینوتکسپیچ به عنوان یکی از رویدادهای جانبی نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (INOTEX) آغاز شده و رقابتها از 29 دیماه آغاز می شود.
شرکت توسعه و تجهیز کارما آزما اندیش قرص آنتیبیوگرام حاوی نانوذرات تولید کرده که برای سنجش حساسیت دارویی و تعیین آنتیبیوتیک مناسب برای درمان استفاده میشود.
استارتآپ «لکسی» توانست سرمایه 180 میلیون تومانی خود برای طراحی اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی را از طریق طرح همسرمایهگذاری دو جزیی صندوق نوآوری و شکوفایی و شتابدهنده «آراد» تامین کند؛ در این طرح سهم صندوق نوآوری 120 میلیون تومان و سهم شتابدهنده آراد 60 میلیون تومان است.
پژوهشگر پاکستانی با استفاده از چای کیسهای، نانوذرات فلورسنت سازگار با محیط زیست تولید کردد. این ذرات نانو ممکن است بهعنوان حسگر در کاربردهای مختلف پزشکی به کار گرفته شوند.