گروه پژوهش صنعت مدرن با استفاده از نانوپوشش، دوام و عملکرد چراغهای خودرو را بهبود داده است. تولید بیش از شش میلیون چراغ و آیینه خودرو از جمله دستاوردهای این شرکت است.
فناوری نانوی از جمله فناوریهایی است که در تمام حوزهها امروزه کاربردی شده است به طوری که با استفاده از این فناوری میتوان آلایندههای زیست محیطی و فاضلابهای خانگی و صنعتی را کاهش داد.
بیش از ۱۲ هزار عضو جدید به باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبری معاونت علمی و فناوری افزوده شده و هم اکنون تعداد اعضای این باشگاه به بیش از ۱۵۱ هزار عضو (فرد یا شرکت) رسیده است.
شرکت کوئینزگیت نانواسکنر قوی و سریعی ساخته که دقت و قدرت تفکیک بالایی دارد. از این اسکنر در حوزههای مختلف از زیستشناسی تا علم مواد و صنعت نیمههادی میتوان استفاده کرد.
تاکنون ۲۲۶ دستگاه پیشرفته توسط ۶۱ شرکت ایرانی ساخته شده که مهمتر از بازار ایجاد شده و قطع وابستگی به خارج، باعث خودباوری در متخصصان شرکتهای داخلی نیز شده است.
شرکت سازه پایدار الهیه موفق به تولید عایق نانویی شده است که در صورت استفاده در موتورخانه ساختمان، ۶۰ درصد صرفهجویی در مصرف انرژی را به دنبال دارد. این عایق در بخشهای مختلف ساختمانی و صنعتی قابل استفاده است.
محققان در حال ثبت پتنتی هستند که در آن فناوری ساخت نانوژنراتور استوانهای تریبولکتریک چند فرکانسی تشریح شده است. این نانوژنراتور امواج اقیانوسی را به برق تبدیل میکند.
ژاکت نانویی به همراه پاوربانک با قیمت ۲۰۰ دلار به بازار عرضه شده است که میتواند بدن فرد را در هوای سرد گرم نگه دارد. معمولا ژاکتهای با قابلیت گرمایش داخلی، از نظر زیبایی چندان دلچسب نیستند اما این ژاکت ظاهر زیبایی نیز دارد.
نوعی مارمولک هنگام شنا در آب، یک حباب با خود به همراه دارد که از طریق آن تنفس میکند. محققان از این موضوع برای ساخت ابرخازن با ظرفیت و دوام بالا الهام گرفتند.