محققان دانشگاه تبریز پوشش زخم هیدروژل نانوکامپوزیتی حاوی دارو بر پایه پلیمرهای طبیعی و چارچوبهای آلیفلزی را تولید کردهاند که میتواند برای بیماران مزایای زیادی را به دنبال داشته باشد.
روشهای کنونی کند هستند، به تجهیزات تخصصی و گرانقیمتی مانند بیوراکتورها نیاز دارند، زیرا سایرروشها توان عملیاتی پایینی دارند ( به این معنی که تأمین منابع مورد نیاز کشتیهای مهندسی شده دشوار است. با ترکیب مواد متعدد و فناوریهای ساخت، این تکنولوژی ترکیبی ما را به آیندهای نزدیکتر میکند که در آن آینده "رگهای خونی مهندسی شده به یک راهحل تحولآفرین برای بیماریهای قلبی عروقی، بهویژه برای بیمارانی که فاقد عروق اهداکننده مناسب هستند، تبدیل میشود.
ویروسهای تبخال به دلیل سازگاری قابل توجه با انسان و استراتژیهایشان برای فرار از سیستم ایمنی ما بسیار موفق هستند. کلید پنهان کردن آنها پروتئینهایی هستند که سلول آلوده را فریب میدهند تا فکر کند در معرض تهدید نیست.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ، «سنتز و شناسایی نانوسامانه هسته- پوسته بر پایه صمغهای طبیعی و شبکه پلی فنول (تانیک اسید) -طلا و ارزیابی کارایی آن بر سلولهای مدل آرتریت روماتوئید» عنوان طرحی است که پرستو کشتی آرا در قالب رساله دکتری خود با راهنمایی حسن حدادزاده به پایان رسانده و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.
با اتصال خودرو ها به اینترنت توسط گجت تولیدی که «پیود» نامگذاری شده، این امکان مهیا می شود که از بخشی از امکانات ارزشمندی که به روزترین خودروهای دنیا دارند برخوردار شویم.
محققان دانشکده مهندسی و علوم کاربردی هاروارد جان از توسعه جوهر هیدروژل جدید حاوی الیاف ژلاتین خبر میدهند که امکان پرینت سه بعدی از بطن عملکردی قلب را فراهم میکند که ضربانهایی مانند ضربان را تقلید میکند. آنها یک قلب انسانی تولید کردند که با تزریق جوهر ژل و فیبر (FIG) به سلولهای عضلانی آن قلب (به شکل بطن پرینت شده است)، به بافت اجازه میدهد تا با هماهنگی با هم مانند اتاقک قلب انسان هماهنگ شوند.
محققان موسسه تحقیقات انرژی خورشیدی (SERI) از دانشگاه کبانگستان مالزی نمونه اولیهای از یک سیستم فتوولتائیک-حرارتی (PVT) را بر اساس یک ماده تغییردهنده فاز تقویت شده با نانوذرات (NANO-PCM) و لولههای جذب پیچ خورده طراحی کردند.
مسئول کارگروه هوش مصنوعی ستاد اقتصاد دیجیتال گفت: باید با متقاضیانی که عمدتا بخش خصوصی بزرگ یا بخش دولتی هستند تعاملاتی داشته باشیم، مشاورههای لازم را ارائه دهیم و آنها را قانع کنیم تا برای رفع مشکلات خود از راه حل فناوریهای نوظهور دیجیتال مانند هوش مصنوعی استفاده کنند. به عبارت دیگر نیاز به تقویت مضاعف تقاضای فناوری هوش مصنوعی در کشور داریم.
محققان برای هدفگیری سرطان به دنبال این هستند سلولهای بنیادی را مهندسی کنند تا داروهای سرطان را مستقیماً به تومورها برسانند و در نتیجه کارایی آنها را افزایش دهند.