کد خبر: ۱۴۹۲۳
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۶
با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری انجام شد؛

رونمایی از ۳ پروژه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی/آینده سرطان به سمت درمان با سلول‌های ایمنی حرکت کرده است

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در مراسم رونمایی از ۳ پروژه بزرگ پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی گفت: حضورم در این مراسم، حمایت از اتفاقاتی است که در پژوهشگاه رویان صورت می‌گیرد و خوشحالم از اینکه حداقل سالی یک بار در این مجموعه حضور پیدا می‌کنم.

رونمایی از ۳ پروژه بزرگ پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرنگار « نبض فناوری» در مراسمی که صبح امروز (۱۰ اسفند) در پژوهشگاه رویان برگزار شد، از ۳ پروژه مهم این پژوهشگاه شامل گزارش نتایج فاز اول کارآزمایی بالینی استفاده از سلول‌های ایمنی برای هدف‌گیری تومورهای مغزی بدخیم، موش تراریخت hACE۲ برای ارزیابی تولید واکسن کووید ۱۹، گزارش پیشرفت اولین فرآورده ژن درمانی برای یک نوع سرطان خون رونمایی شد؛ همچنین فاز نهایی مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رویان افتتاح شد.

در این مراسم، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن تقدیر از تلاش‌های پژوهشگران رویان تأکید کرد: رشد و بالندگی پژوهشگاه رویان برای همه ما مهم است و خوشحالم از اینکه این فرهنگ دارد جا می‌افتد و امیدواریم امروز در مورد پروژه‌های جدید هم تفاهم کنیم.

ستاری خاطر نشان کرد: از دوستان جهاد دانشگاهی می‌خواهم تا شرکت طرف قرارداد مشخص نشود و تجاری‌سازی اتفاق نیفتد، این موضوع را جهاد دانشگاهی باید به جد پیگیری کند. موسسه نمی‌تواند تجاری‌سازی انجام دهد؛ شرکت خصوصی است که می‌تواند تجاری‌سازی انجام دهد.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری افزود: خیلی فرق است بین پولی که کسی از جیب خودش درمی‌آورد و در پژوهش خرج می کند با پول دولت که از جیب مردم در پژوهش خرج می‌کند. بین این دو پول خیلی فرق است. سال گذشته شرکتی در حوزه بیوتکنولوژی ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه تحقیق و توسعه (R&D) داشت؛ قطعاً اگر ما در دولت ۴ هزار میلیارد هم می‌گذاشتیم، نمی‌توانستیم به نتایجی که آنها دست پیدا کردند، برسیم.

آینده سرطان به سمت درمان با سلول‌های ایمنی حرکت کرده است

در ادامه امیر علی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی نیز در این مراسم، گفت: آینده درمان سرطان به جای شیمی درمانی و رادیوتراپی به سمت درمان با سلول های ایمنی حرکت می کند. این سلول ها انواع مختلفی دارد که برخی از آنها را می توانیم در درمان سرطان استفاده کنیم.

وی همچنین افزود: در مان سرطان با سلول های ایمنی یکی از روش های جدید علمی در دنیا است. این کار یک پروژه بسیار پیچیده و سخت است که در دنیا نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

حمیدیه ادامه داد: سرطان یکی از مشکلات نظام سلامت در دنیا است و همچنان در بیش از نیمی موارد تومورهای بدخیم پاسخ درستی به درمان های معمول در این زمینه نمی دهند اما امیدواریم با سلول های ایمنی این بیماری را یک گام به درمان نزدیک تر کنیم.

وی همچنین بیان کرد: در این مدل درمانی سلول های ایمنی به جنگ با سلول های سرطانی می روند تا درمان قطعی این بیماری را سرعت دهند.

 

ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
وبگردی