کد خبر: ۱۶۶۴۷
|
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۰
توسط یک شرکت دانش‌بنیان؛

داروی گیاهی محرک رشد و تقویت کننده سیستم ایمنی دام و طیور تولید شد

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان شمیم طب سپید گیتی، از تولید داروی گیاهی محرک رشد و تقویت کننده سیستم ایمنی دام و طیور در پارک علم و فناورى دانشگاه شهید بهشتى خبر داد و گفت:این دارو برای اولین بار در ایران تولید شده است و به دلیل کاهش مصرف دارو‌های شیمیایی مرغداری‌ها، هزینه نهایی تولید را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

مرتضی ابوعلی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان شمیم طب سپید گیتی مستقر در پارک علم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» با اشاره به اینکه در حوزه تولید دارو‌های دامپزشکی فعالیت می‌کنیم، اظهار کرد: هم اکنون یک محصول دانش بنیان ثبت شده و دو محصول دیگر در حال ثبت داریم.

وی از تولید داروی گیاهی محرک رشد و تقویت کننده سیستم ایمنی دام و طیور در پارک علم و فناورى دانشگاه شهید بهشتى خبر داد و گفت: این محصول حدود ۴ ماه است به مرحله تولید رسیده و هم اکنون در بازار موجود است تا جاییکه طی سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیون تومان فروش داشتیم.

مدیرعامل شرکت شمیم طب سپید گیتی (کاملین) در مورد ویژگی داروی گیاهی محرک رشد و تقویت کننده سیستم ایمنی مرغ که در این شرکت تولید شده است، گفت: فیتوگارد جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک در مرغداری‌ها است که موجب تقویت سیستم ایمنی هومورال، افزایش تیتر آنتی بادی بعد از واکسیناسیون نیوکاسل و گامبورو می‌شود.

ابوعلی تصریح کرد: این دارو برای اولین بار در ایران تولید شده است و به دلیل کاهش مصرف دارو‌های شیمیایی مرغداری‌ها، هزینه نهایی تولید را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت شمیم طب سپید گیتی به خواص این دارو اشاره کرد و گفت: فیتوگارد دارای خواص ضدویروسی، ضدقارچی و ضد باکتری، پیشگیری و بهبود علایم بیماری نیوکاسل، برونشیت و آنفولانزا، پیشگیری و بهبود علایم ناشی از بیماری کوکسیدیوز و آنتریت نکروتیک بوده و دارای خاصیت ضدالتهابی و کاهش رطوبت بستر است.

ابوعلی، کیفیت گوشت با داروی فیتوگارد را نسبت به مرغ‌های پروبیوتیک بالاتر عنوان کرد و گفت: کاهش آمونیاک و بو در سالن‌های پرورش، افزایش مدت زمان نگهداری گوشت طیور و تخم مرغ، بهبود ضریب تبدیل خوراک، بهبود راندمان و کیفیت لاشه از دیگر خواص این محصول است که ویژگی فراتری نسبت به مرغ‌های پروبیوتیک به گوشت می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: سه مشکل عمده صنعت مرغداری ایران، ضریب تبدیل پایین یا عملکرد پایین مزارع کشور در تولید دان مصرفی در مقایسه با کشور‌های پیشرفته، تلفات زیاد دوره پرورش و بالا بودن سن کشتار است که داروی فیتوگارد توانسته میانگین تلفات را از ۱۰ به ۳ درصد کاهش دهد. تاکنون این محصول در سه مرغداری اهواز و یک مرغداری در بهبهان استفاده شده و رضایت کامل مشتریان را نیز کسب کرده است.

مدیرعامل شرکت شمیم طب سپید گیتی در مورد برنامه‌های آینده این شرکت نیز گفت: پس از اخذ مجوز تولید صنعتی تا سال آینده با حداکثر ظرفیت تولید خواهیم کرد و پس از آن مقدمات راه‌اندازی خط تولید دو فرآورده دیگر به منظور درمان بیماری‌های دام و طیور را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ارائه مجوز از سوی سازمان دامپزشکی به دلیل شیوع ویروس کرونا و کندی جلسات با تاخیر انجام می‌شود و این موضوع باعث شده است که درگیر اخذ مجوز برای محصول تولیدی باشیم.

ابوعلی گفت: مانع زدایی باید در دستگاه‌های رده بالای دولتی اجرایی شود تا شرکت‌های تولیدی مدت‌ها برای اخذ مجوز معطل نشوند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
مهناز
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
لطفا بطری در اندازه نیم لیتری حتی کمتر هم تولید کنید تا کسانی که مرغ بومی در حد کم مثل ۱۰۰ تا و۲۰۰ تا دارن بتونن این دارو خریداری کنند تا دور ریز نداشته باشن
0
0
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
وبگردی