کد خبر: ۱۹۹۸۹
|
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰

بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین در دنیا را بشناسید

ارز دیجیتال پی پال یک سیستم پرداخت جهانی بوده که در بیش از ۲۰۰ کشور دنیا کاربرد دارد و امروزه تقریبا تمامی سایت‌های فروشگاهی آنلاین بزرگ از آن پشتیبانی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» امروزه بازار ارز‌های دیجیتال به یکی از مباحث کلیدی برای سرمایه‌گذاران شده است به گونه‌ای که سرمایه‌گذاران زیادی از بخش‌های مختلف از جمله مسکن و بازار بورس به این سمت و سو حرکت کرده‌اند تا به سرمایه‌گذاری در این حوزه بپردازند. در این گزارش سعی می‌شود که یکی از ارز‌های دیجیتال را که امروزه طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده را معرفی کنیم.

ارز دیجیتال پی پال (PayPal) یا پی پل، یکی از بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین دنیا است به طوریکه انتقال و دریافت پول در سراسر جهان با انجام تراکنش‌های بین‌المللی، خرید‌های اینترنتی از طریق این ارز امکانپذیر است.

پی پال یک سیستم پرداخت جهانی بوده که در بیش از ۲۰۰ کشور دنیا کاربرد دارد و امروزه تقریبا تمامی سایت‌های فروشگاهی آنلاین بزرگ از آن پشتیبانی می‌کنند. می‌توان گفت؛ پی پال paypal یکی از بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین دربین تمام کشور‌ها است.

کاربران پی پال می‌توانند پرداخت‌های اینترنتی خود را انجام دهند و به نقاط مختلف دنیا پول بفرستند. همچنین امکان دریافت پول هم به راحتی دریافت یک ایمیل در پی پال وجود دارد. این روش پرداخت یکی از سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه‌های خرید اینترنتی و دریافت و ارسال تراکنش‌هاست.

بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین در دنیا را بشناسید

باید یادآور شد که امکان ارسال بسیار راحت و سریع پول به تمام نقاط دنیا یکی از بزرگترین مزایای پی بال است که تمام فروشگاه‌های بزرگ در دنیا معمولا از شبکه پی بال بهره‌مند هستند؛ اما متاسفانه ایران بدلیل تحریم‌ها از این شبکه و سیستم محروم است. ناگفته نماند که از طریق بعضی از واسطه‌ها در ایران می‌توان از ارز دیجیتال پی پال استفاده کرد.

یکی از نکات کلیدی در مورد ارز دیجیتال پی‌پال این است که پی‌پال از سیستم ضد کلاهبرداری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و از همین رو امنیت آن تضمین شده است. سرعت انجام تراکنش‌ها در این پلتفرم بسیار بالاست و راحتی استفاده از آن، محبوبیتش را دو چندان کرده است.

تاریخچه ورود پی پال به بازار

پی پال در سال ۱۹۹۹ به صورت رسمی بعنوان یک ارز دیجیتال فعال در سرویس دهی انتقال پول منتشر شد.
دو سال بعد Ebay آن را تصاحب کرد و سهام این ارز دیجیتال را ازان خود کرد. فعالیت‌های پی بال پس از همکاری با مستر کارت به صورت بسیار زیادی افزایش پیدا کرد.

کاربران پی پال (paypal) در سال ۲۰۱۰ از مرز ۱۰۰ میلیون تا گذشتند و همچنان رو به افزایش هستند.
جالب است بدانید که تلفظ اصلی این زبان پی پال نیست، بلکه " پی پَل " است، اما به دلیل اینکه فارسی زبانان با واژه پی پال راحت ترند این لغت را با این تلفظ رواج دادند.

شبکه پی پال تمامی کسب و کار‌های کوچک و بزرگ را شامل می‌شود چه افرادی که می‌خواهند تراکنش‌ها و انتقال وجه‌های کوچک انجام دهند چه افرادی که بیزینس‌های بزرگی دارند و یا حتی افرادی که خرید‌های اینترنتی انجام می‌دهند!

بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین در دنیا را بشناسید

پی پال چه کاربردی دارد؟

این سیستم در بسیاری از کسب‌وکار‌های مختلف، چه فیزیکی و چه مجازی، کاربرد دارد تا جاییکه طیف وسیعی از فعالیت‌ها، از کسب درآمد گرفته تا خرید‌های اینترنتی را شامل می‌شود.

انتقال وجه بین‌المللی

دانشجوها، مهاجران و حتی مسافرانی که به خارج از کشور سفر می‌کنند، می‌توانند به راحتی تراکنش‌های بین‌المللی خود را با استفاده از یک حساب پی پال انجام دهند.

کسب درآمد

اگر شما هم از آن دسته افرادی باشید که به کسب درآمد ارزی و در خارج از کشور علاقه دارید، حساب پی پال می‌تواند گزینه مناسبی برای دریافت هزینه‌ها و دستمزدهایتان باشد. پی پال یکی از محبوب‌ترین روش‌های پرداخت برای فریلنسرهاست. تولید محتوا، کار‌های گرافیکی، طراحی وب‌سایت و بسیاری دیگر از فعالیت‌ها را می‌توان به صورت از راه دور صورت داد. اگر با دریافت دستمزد چنین فعالیت‌هایی مشکل دارید، پی‌پال گزینه بسیار مناسبی است.

خرید‌های اینترنتی

همانطور که پیش‌تر گفته شد، پی پال به عنوان روش پرداخت در فروشگاه‌ها و کسب‌وکار‌های زیادی پشتیبانی می‌شود. با داشتن یک حساب پی‌پال و شارژ کردن آن می‌توان خرید‌های اینترنتی خود را به سرعت انجام داد.

سایر کاربرد‌ها

پی‌پال امکانات دیگری را نیز در اختیار دارندگان حساب‌هایش قرار می‌دهد. صدور آنی صورتحساب، اهدای پول به بنیاد‌های خیریه، تبدیل ارز‌های مختلف و پرداخت تلفنی از جمله این امکانات است.
هر کدام از قابلیت‌های ذکر شده دارای نرخ کارمزد به خصوصی است که در هنگام استفاده از کاربر دریافت خواهد شد.

حساب‌های پرسونال پی‌پال (Personal Account) مخصوص کاربران عادی و اشخاص حقیقی‌ای طراحی شده که از پی پال برای پرداخت و دریافت پول و همچنین خرید‌های اینترنتی استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر اگر برای ارسال پول به خارج از کشور نیاز به پلتفرمی سریع و قابل اطمینان دارید، این نوع حساب‌ها برای شما بسیار مناسب است.

پی‌پال چگونه کار می‌کند؟

سازوکار پی‌پال بسیار ساده است. اگر یک کاربر مقیم خارج از کشور باشید، تنها کافی است یک حساب کاربری رایگان در وب‌سایت PayPal.com ایجاد کرده و سپس حساب پی‌پل خود را به بانک یا کارت اعتباری خود وصل کنید تا اکانت شما تایید شود. همچنین می‌توانید جدای از بانک، حساب خود را از طریق وب‌سایت‌های واسطه شارژ کنید.

بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین در دنیا را بشناسید

البته اگر در ایران باشید، امکان استفاده از پی پل برای شما بسیار مشکل خواهد بود. طبق قوانین پی پل کاربران ساکن ایران و چند کشور تحت تحریم حق هیچ‌گونه استفاده از خدمات این شرکت را ندارند و در صورتی که سیستم متوجه تخطی از قوانین شود، حساب را با تمام دارایی‌هایش مسدود می‌کند.

گفتنی است؛ ارز دیجیتال پی پال (paypal) خدمات متفاوت و زیادی را دارد که از جمله آن می‌توان به امکاناتی نظیر انجام تراکنش‌های مالی بصورت حقیقی و حقوقی را اشاره کرد. همچنین سرعت بالای تراکنش‌های مالی، کارمزد پایین، واریز پول به امرو خیریه، تبدیل ارز‌های دیجیتال از عمده فعالیت‌های این شبکه است.

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 اردیبهشت 1403 صعود رمزارزهای پیشروی جهان
به دلیل عدم پیروی از مقررات؛ ترکیه گوگل را جریمه کرد
همراه با ارائه چندین ویژگی دسترسی جدید اپل «ردیابی چشم» را به آیفون‌ها و آی‌پدها می‌آورد
وبگردی