کد خبر: ۲۲۹۴۳
|
۲۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۰

چرا در خمیردندان شیرین‌کننده وجود دارد؟

شیرین‌کننده درون خمیردندان مانع از ماندن مزه خمیردندان در دهان می‌شود.

به گزارش «نبض فناوری»، شرکت‌های تولیدکننده در تولید خمیردندان از شیرین‌کننده استفاده می‌کنند تا طعم خوبی در دهان مصرف‌کننده باقی بماند. خمیردندان نوعی شوینده است و طعم صابونی دارد. بنابراین به ماده‌ای نیاز است تا مزه صابون مانند آن را که پس از شست‌وشو در دهان باقی می‌ماند، بپوشاند. درواقع این مواد شوینده باعث ایجاد کف در زمان مسواک زدن می‌شود. استفاده از شکر، به دلایل واضحی، امکان‌پذیر نیست اما شیرین‌کننده‌هایی مانند «زایلیتول» یا «سوربیتول» گزینه مناسبی برای افزودن به خمیردندان‌ به شمار می‌روند.

این شیرین‌کننده‌ها مولکول‌های آب را جذب می‌کنند که مزیت بزرگی در تولید خمیردندان به شمار می‌روند چراکه می‌توانند آب را در خمیردندان نگه دارند دو مانع از خشک شدن خمیر خشک شوند. نتایج تحقیقات علمی نشان می‌دهد زایلیتول می‌تواند پلاک باکتری‌ها را از طریق گرسنگی دادن به آنها از بین ببرد.

منبع/ آنا 

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 30 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین بعد از ۳ هفته رکوردی دیگر ثبت کرد
با کنترل از راه دور؛ سگ رباتیک نیروی نظامی چین شد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 اردیبهشت 1403 صعود رمزارزهای پیشروی جهان
به دلیل عدم پیروی از مقررات؛ ترکیه گوگل را جریمه کرد
وبگردی