کد خبر: ۲۷۵۸۸
|
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰

چگونه حساب توییتر خود را حذف کنیم

ممکن است به هردلیلی تمایل داشته باشید حساب توییتر خود را حذف کنید؛ در ادامه روش آن را توضیح خواهیم داد.

به گزارش «نبض فناوری»، ایلان ماسک، غول فناوری، اخیرا پلتفرم میکروبلاگینگ توییتر را تصاحب کرده است و از زمانی که خبر خرید این شرکت منتشر شد، روند عجیبی مشاهده شد. چند اکانت با مشخصات بالا هزاران فالوور خود را از دست دادند. برای نمونه می توان به باراک اوباما با از دست دادن بیش از 300000 فالوور و کیتی پری با از دست دادن 200000 فالوور اشاره کرد. از طرفی دیگر رئیس‌جمهور برزیل 90000 نفر دنبال کننده دیگر را جذب کرد .

در این میان، بسیاری از توئیتر به طور کلی کنار گذاشته شده اند. غیرفعال سازی های دسته جمعی صورت گرفته است. در مورد توییتر، اگر می خواهید حساب کاربری خود را برای همیشه از سرورهای توییتر حذف کنید، ابتدا باید آن را غیرفعال کنید. مدت زمان غیرفعال سازی 30 روز است. اگر در این بازه زمانی سعی نکنید حساب خود را دوباره فعال کنید، حساب شما برای همیشه حذف خواهد شد. در اینجا مراحل نحوه غیرفعال کردن حساب توییتر خود آورده شده است.

  1. روی نماد More (نماد افقی سه نقطه) کلیک کنید. سپس، از منوی کشویی، به «تنظیمات و حریم خصوصی» بروید.
  2. از تب Your account، روی Deactivate your account کلیک کنید.
  3. پس از اتمام خواندن اطلاعات غیرفعال سازی حساب، روی «Deactivate» کلیک کنید.
  4. از شما رمز عبور خواسته می شود. پس از وارد کردن آن، روی دکمه «Deactivate account» کلیک کنید.

اکنون باید 30 روز منتظر بمانید تا حساب شما برای همیشه از سرورهای توییتر حذف شود. پس از پایان این بازه زمانی، نمی‌توانید به هیچ یک از توییت‌های خود دسترسی داشته باشید یا حساب قدیمی خود را دوباره فعال کنید، مشروط بر اینکه سعی نکنید در همان بازه زمانی دوباره فعال‌سازی کنید.

در طول پنجره 30 روزه، نام کاربری یا "handle" و نمایه عمومی شما در توییتر قابل مشاهده نخواهد بود، چه در وب سایت یا برنامه. همچنین، هنگامی که حساب شما برای همیشه حذف شد، نام کاربری شما برای ثبت نام توسط سایر حساب ها در توییتر در دسترس قرار می گیرد.

ارسال نظرات
با وجود از بین رفتن نیم میلیارد شیبا؛ کاهش ۲۷ درصدی نرخ توکن سوزی شیبا اینو
وبگردی