کد خبر: ۲۷۸۹۸
|
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۰

32 کشور دارای اینترنت ماهواره ای می شوند

ماهواره استارلینک ایلان ماسک اکنون برای استفاده در 32 کشور در دسترس است.

به گزارش «نبض فناوری»، ماهواره استارلینک عمدتاً در کشورهای آمریکای شمالی و اروپایی در دسترس است. اسپیس ایکس در سال 2023 گسترش استارلینک را به کشورهای دیگر را آغاز خواهد کرد.

اسپیس ایکس اعلام کرده است که سرویس اینترنت ماهواره ای آن(استارلینک) هم اکنون در 32 کشور در دسترس است. این شرکت نقشه در دسترس بودن استارلینک را به اشتراک گذاشت که کشورها را در بخش‌های «در دسترس»، «لیست انتظار» و «به‌زودی» علامت‌گذاری می‌کند.

در درجه اول کشورهای اروپا و آمریکای شمالی در زیر "در دسترس" قرار می گیرند. علاوه بر این، این شرکت ادعا می کند که استارلینک در این مناطق آماده ارسال فوری است. از سوی دیگر، تمام آفریقا و اکثر کشورهای آمریکای جنوبی به زودی استارلینک را دریافت می کنند. کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا نیز در حال حاضر تحت عنوان "به زودی" قرار دارند.

این اعلامیه از طریق توییتر رسمی اسپیس ایکس اعلام شد. همانطور که قبلا ذکر شد، استارلینک بلافاصله در مجموع 32 کشور در سراسر جهان تحویل داده خواهد شد. انتظار می‌رود اسپیس‌ایکس دسترسی استارلینک را به کشورهای بیشتری، که شامل هند نیز می‌شود، گسترش دهد. نقشه در دسترس بودن هیچ جدول زمانی برای کشورهایی که استارلینک در مرحله بعدی راه اندازی خواهد شد را نشان نمی دهد، با این حال، انتظار می رود در سال 2023 شروع شود.

پیش از این، SpaceX برنامه ریزی کرده بود تا شبکه استارلینک خود را در هند مستقر کند و تا پایان سال 2021 پوشش کاملی را ارائه دهد. هدف آن قرار دادن حوزه های روستایی در کشور برای ارائه دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق دورافتاده بود که ممکن است اتصالات اینترنت پهن باند سیمی امکان پذیر نباشد. اسپیس ایکس قصد داشت تا پایان سال 2022 تا 200000 پایانه در هند نصب کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
منوچهر
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
انشاالله بحول و قوه الهی کشور پهناور ایران زیر پوشش اینترنت ماهواره ای قرار خواهد گرفت
25
6
امیر
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
میگه که کل آمریکای جنوبی و شمالی سرویس دریافت می کنن و همینطور مناطق شرقی آسیا و کشور های اروپایی خب و آفریقایی ها .همون اول بگید همه جای دنیا غیر از خاورمیانه این سرویس رو دریافت می‌کنه دیگه اندر با کلمات بازی نکنید. این که یه آفریقایی پینگ صفر بگیره و منی که کشورم یه روزی مهد تمدن جهان بوده نه خیلی رنج آوره.
8
2
امیر
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
میگه که کل آمریکای جنوبی و شمالی سرویس دریافت می کنن و همینطور مناطق شرقی آسیا و کشور های اروپایی خب و آفریقایی ها .همون اول بگید همه جای دنیا غیر از خاورمیانه این سرویس رو دریافت می‌کنه دیگه اندر با کلمات بازی نکنید. این که یه آفریقایی پینگ صفر بگیره و منی که کشورم یه روزی مهد تمدن جهان بوده نه خیلی رنج آوره.
6
0
مرتضی
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
واای اگه بشه عالی میشه اینترنت رایگان پرسرعت میاد و بدونه سانسور برق اب مجانی نشد بلکه اینترنت مجانی و بدونه سانسور داشته باشیم
7
0
شاه ممد
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
اسگل ماهیانه باید ۱۰۰تا ۱۵۰دلار پول اینترنت بدی برای حداکثر ۷۰ گیگ قیمت دستگاهشم که ۵۰۰ دلاره
مهدی
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
خیلی جالب که در این مورد هم سیاسی عمل کردن و ونزوئلا ایران چین و روسیه رو حتی در لیست انتظار هم نگذاشتن
افسوس که در این جهان زندگی میکنیم
8
1
محمدرضا
۰۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
اینها هر کشوری که سر خم کنه و دم تکون بده و گاو شیر ده باشه بازی میدن و بقیه رو میخوان اینجوری مثلا تنبیه کنن و بذارن گوشه رینگ . دیر یا زود به همه میدن به خاطر درامد و اهدافشون فقط فعلا فیلم بازی میکنن و بعد با منت گذاشتن میدن
ناشناس
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
خوبه اگه اینم فیلتر نکنن
3
0
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
وبگردی