کد خبر: ۳۰۷۴۹
|
۰۲ مهر ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۰

مصرف محصولات لبنی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف محصولات لبنی با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مرتبط است.

به گزارش «نبض فناوری»، دیابت نوع دوم رایج‌ترین شکل دیابت است و زمانی رخ می‌دهد که بدن در برابر انسولین تولید شده توسط پانکراس مقاوم شود یا زمانی که پانکراس انسولین کافی تولید نمی‌کند. انسولین هورمونی است که سطح گلوکز خون را تنظیم می‌کند. گروهی از محققان اخیراً شواهدی را جمع‌آوری کردند که نشان می‌دهد بعضی از غذاها می‌توانند خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش دهد.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که غذاهای لبنی ممکن است در برابر دیابت نوع دوم نقش محافظتی داشته باشد یا تاثیری در شروع آن نداشته باشد. مصرف ۲۰۰ گرم شیر یا ۱۰۰ گرم ماست خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را به ترتیب به میزان ۱۰ و شش درصد کاهش می‌دهد. یک فنجان لبنیات پرچرب و لبنیات کم‌چرب هرکدام به ترتیب با پنج و سه درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مرتبط بودند.

محصولات لبنی منبعی از مواد مغذی، ویتامین‌ها، کلسیم، پروتئین، پپتیدها و غیره با اثرات مفید بالقوه بر متابولیسم گلوکز هستند. برای نمونه، پروتئین آب پنیر تاثیر شناخته‌شده‌ای بر تعدیل افزایش سطح گلوکز خون بعد از غذا و همچنین بر کنترل اشتها و وزن بدن دارد.

منبع/ ایمنا

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
وبگردی