کد خبر: ۳۸۹۲۶
|
۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۰

نقشه گوگل ذخیره‌سازی داده‌های کاربران را آفلاین می‌کند؛ مانعی بر سر راه دسترسی دولت‌ها

گوگل در سال 2024 تصمیم دارد که اطلاعات ترددهای کاربران در گوگل مپس را به‌جای فضای ابری، روی گوشی خود آن‌ها ذخیره کند.

به گزارش «نبض فناوری»، گوگل به‌زودی تاریخچه موقعیت مکانی افراد در گوگل مپس را به‌جای فضای ابری، در دستگاه‌های خود کاربران ذخیره می‌کند. این تغییر باعث می‌شود که دسترسی مجریان قانون به داده‌ها دشوارتر شود. مراجع قانونی با حکم‌هایی موسوم به Geofence اجازه دارند تا داده‌های شرکت‌های فناوری را از گوشی‌هایی که در یک دوره زمانی از یک منطقه خاص عبور کرده‌اند، جمع‌آوری کنند. این اقدام گوگل اجرای این حکم را سخت خواهد کرد.

براساس گزارش فوربز، نگرانی‌هایی پیرامون حریم خصوصی کاربران و حکم‌های Geofence وجود دارد، چون چنین حکم‌‌هایی می‌توانند هرکسی را که در صحنه جرم تردد داشته است، به مظنون احتمالی تبدیل کنند. گوگل سال‌ها برای تغییر نحوه ذخیره‌سازی تاریخچه موقعیت مکانی کاربران تحت فشار بوده است، اما اکنون این غول فناوری با ذخیره‌سازی داده‌ها روی گوشی کاربران، بالاخره به نفع حفظ حریم خصوصی کاربران قدم برمی‌دارد. گوگل در سال 2024 این به‌روزرسانی را عرضه خواهد کرد.

کنترل بیشتر کاربران بر داده‌های گوگل مپس

نقشه گوگل ذخیره‌سازی داده‌های کاربران را آفلاین می‌کند؛ مانعی بر سر راه دسترسی دولت‌ها

«مارلو مک گریف»، مدیر محصول گوگل مپس گفته است: «ما همیشه درحال کار روی راه‌هایی هستیم که به مردم کنترل بیشتری بر داده‌هایشان بدهیم.» به‌روزرسانی نقشه گوگل برای کنترل داده‌ها، در بخش تایم‌لاین این اپلیکیشن اعمال خواهد شد؛ این بخش مکان‌هایی را که کاربر قبلاً در آن‌جا بوده‌ است ذخیره می‌کند.

تاریخچه موقعیت مکانی به‌طور پیش‌فرض غیرفعال است، اما برای کاربرانی که تمایل به فعال‌کردن آن دارند، گوگل معمولاً این اطلاعات را در فضای ابری ذخیره می‌کند. مجریان قانون از اطلاعات موجود در فضای ابری برای رهگیری کاربران بهره می‌برند. اکنون که گوگل می‎‌خواهد تاریخچه‌های مکان را در دستگاه‌های کاربران ذخیره کند، این شرکت دیگر دسترسی به داده‌ها برای تحویل به پلیس را نخواهد داشت.

گوگل می‌گوید که این قابلیت به تدریج در سال 2024 در هر دو نسخه اندروید و iOS منتشر می‌شود. این شرکت همچنین درحال تغییر تنظیمات حذف خودکار است که قبلاً به‌طور پیش‌فرض روی 18 ماه تنظیم شده بود. با این به‌روزرسانی، تنظیمات پیش‌فرض حذف خودکار روی سه ماه خواهد بود.

با توجه به اینکه داده‌ها روی دستگاه کاربر ذخیره می‌شود، می‌توان آن‌ها را به راحتی به یک گوشی دیگر انتقال داد. همچنین می‌توان از آن‌ها در فضای ابری نسخه پشتیبان تهیه کرد و گوگل به‌طور خودکار این پشتیبان‌ها را رمزگذاری می‌کند.

منبع/ دیجیاتو

ارسال نظرات
وبگردی