کد خبر: ۴۲۲۷۲
|
۰۳ شهريور ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰

کالبدگشایی گلکسی رینگ از صرفه‌جویی محسوس سامسونگ در ساخت خبر می‌دهد

سامسونگ از طراحی عجیب در ساخت گلکسی رینگ استفاده کرده که احتمالاً به منظور کاهش هزینه تولید آن بوده است.

به گزارش «نبض فناوری» به نقل از دیجیاتو، کالبدگشایی گجت پوشیدنی جدید سامسونگ توسط یک تیم مشهور، پرده از صرفه‌جویی این شرکت جهت کاهش هزینه تولید گلکسی رینگ برداشته‌است.

سامسونگ با عرضه گلکسی رینگ توانست به حوزه جدیدی از گجت‌های پوشیدنی وارد شود که بسیاری از رقبای آن هنوز اقدام به عرضه محصولی در آن نکرده‌اند.

کمبود نمونه رقیب می‌تواند در ابتدا موجب سبقت گرفتن سامسونگ شود و کره‌ای‌ها را یک قدم از دیگر شرکت‌های مطرح مثل اپل جلو بیندازد. البته گلکسی رینگ از مشخصات و ویژگی‌های نسبتاً قابل‌قبولی هم برخوردار است. برای مثال پایش دقیق وضعیت سلامت و شارژدهی باتری یک هفته‌ای از مزیت‌های مهم آن به‌شمار می‌روند.

با وجود تمامی قابلیت‌ها، بسیاری از کاربران نسبت به قیمت بالای گلکسی رینگ اعتراض‌هایی را داشته‌اند و برچسب قیمت ۴۰۰ دلاری را برای یک حلقه ساده، قابل قبول نمی‌دانند. سامسونگ ادعا دارد که هزینه توسعه و ساخت محصول اخیرش بالا بوده؛ در نتیجه تیم معتبر iFixit اقدام به کالبدگشایی حلقه هوشمند مذکور کرده است تا میزان صحت چنین ادعایی را ارزیابی کند. البته باز کردن آن چندان ساده نیست و موجب از کار افتادن دستگاه می‌شود. در فرایند تولید میزان زیادی پلاستیک و رزین مورد استفاده قرار گرفته است که بدون جداسازی آنها، دسترسی به قطعات داخلی امکان‌پذیر نیست.

سامسونگ چگونه هزینه تولید حلقه هوشمند را کاهش داده است؟
تعمیرپذیری پایین گلکسی رینگ، نشان‌می‌دهد که اگر دارندگان آن با مشکلات سخت‌افزاری مواجه شوند، احتمالاً باید فکر تعمیر را از سر خود بیرون کنند و اقدام به خرید یک حلقه دیگر نمایند. جالب این است که سامسونگ از یک اتصال‌دهنده مبتنی‌بر فشار برای ارتباط بین باتری و سیم‌پیچ القایی با برد اصلی دستگاه استفاده کرده که می‌تواند فرایند تعویض باتری را بسیار آسان‌تر کند؛ اما از آنجایی که دسترسی به قطعات بدون آسیب به حلقه تقریبا غیرممکن است، چنین طراحی غیرضروری و غیرکاربردی به‌نظر می‌رسد.

سامسونگ می‌توانست با لحیم کردن سیم‌پیچ القایی به‌صورت مستقیم به برد اصلی، اقدام به حذف اتصال‌دهنده مجزا از گلکسی رینگ کند که در کنار اطمینان بیشتر، فضای کمتری را هم اشغال می‌کرد. کارشناسان iFixit معتقد هستند که احتمالاً سیم‌پیچ و باتری در کارخانه‌ای متفاوت با برد اصلی تولید شده‌اند و احتمالاً در کارخانه ثالث کنار هم قرار گرفتند. همین موضوع باعث شده تا سامسونگ از کانکتور پرسی استفاده نماید تا در کنار کاهش هزینه تولید، سرعت مونتاژ قطعات را هم افزایش دهد.

شایان‌ذکر است که رقیب اصلی سامسونگ در حوزه حلقه‌های سلامت یعنی شرکت Oura رویه معکوس را در پیش گرفته است و شاهد لحیم شدن مستقیم سیم‌پیچ شارژ به برد اصلی در نسل سوم حلقه هوشمند Ring هستیم. سایر قطعات مورد استفاده در گلکسی رینگ چندان ناآشنا نیستند و شامل تراشه مدیریت مصرف انرژی، کنترلر شارژ بی‌سیم، چیپ NFC و... می‌شوند. تیم iFixit با همکاری Lumafield اقدام به عکس‌برداری از محصول اخیر سامسونگ با سی‌تی‌اسکن نیز کرده است که تصویر جالب آن را در بالا مشاهده می‌کنید.

ارسال نظرات
وبگردی