کد خبر: ۴۲۸۵۱
|
۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۸

آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در چهار شهر جدید

در ادامه پروژه توسعه فیبرنوری ایرانسل در شهرهای مختلف کشور، عملیات اجرایی این پروژه در شهرهای محلات از استان مرکزی، پلدشت از استان آذربایجان غربی و اردستان و قهدریجان از استان اصفهان، آغاز شد.

به گزارش «نبض فناوری» به نقل از روابط عمومی ایرانسل، پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارهای  ایرانسل (FTTx)، در چهار شهر جدید از استان‌های مرکزی، آذربایجان غربی و اصفهان، آغاز به کار کرد تا در مجموع، پروژه‌های توسعه فیبرنوری ایرانسل در ۱۰۵ شهر واگذار شده به ایرانسل در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، در حال تکمیل باشد.

بر همین اساس، پروژه‌های فیبرنوری منازل و کسب‌وکارهای ایرانسل (FTTx) در شهر محلات از استان مرکزی، با اعتباری بالغ بر ۱۷۱ میلیارد ریال و به طول ۲۳.۹ کیلومتر، در شهر پلدشت از استان آذربایجان غربی با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال و به طول ۵.۲ کیلومتر، در شهر اردستان از استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۶۱ میلیارد ریال و به طول۱۸.۵ کیلومتر و در شهر قهدریجان از استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال و به طول ۱۶ کیلومتر، آغاز شده است. پس از طی عملیات حفاری و سایر مراحل عملیات اجرایی، مردم و کسب‌وکارها می‌توانند با ارائه درخواست، از اینترنت پرسرعت فیبرنوری ایرانسل در این چهار شهر، بهره‌مند شوند. این میزان فیبرکشی در این چهار شهر، جمعیتی بالغ بر ۱۴هزار و ۳۰۰ خانوار را در شهر محلات، ۳ هزار و ۴۰۰ خانوار را در پلدشت، ۵ هزار و ۱۰۰ خانوار را در شهر اردستان و ۱۰ هزار و ۵۰۰ خانوار را در شهر قهدریجان، تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار می‌دهد.

پیش از این و در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، سرویس جدید اینترنت پرسرعت ثابت مبتنی بر فیبر نوری ایرانسل، طی مراسمی توسط رئیس‌جمهوری وقت افتتاح شد. در این مراسم، سرویس اینترنت فیبر نوری که به عنوان سرویس «فیبر به منازل و کسب‌وکارها(FTTx) » شناخته می‌شود، در قالب «طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها» به بهره‌برداری رسید و بابل در استان مازندران، به عنوان نخستین شهر، این سرویس ایرانسل را دریافت کرد. همچنین در ۲۶ بهمن ۱۴۰۲، پوشش اینترنت پرسرعت فیبرنوری ایرانسل برای منازل و کسب‌وکارها (FTTx) در شهر بابل در استان مازندران، با حضور وزیر وقت ارتباطات، تکمیل شد.

ایرانسل همچنین موفق شد در تیرماه ۱۴۰۳ و با حضور وزیر وقت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، سرویس فیبرنوری پرو (FTTX Pro) را افتتاح و با انجام تست سرعت، از بالاترین سرعت اینترنت ایران در شبکه فیبرنوری ایرانسل با ثبت عدد بالاتر از ۸ گیگابیت بر ثانیه، رونمایی کند.

ایرانسل در مرداد ۱۴۰۲ نیز، موافقت‌نامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP) را از وزیر وقت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات دریافت کرد. با دریافت این پروانه، ایرانسل رسماً به جمع ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی ثابت مبتنی بر فیبرنوری (FTTx) و سایر خدمات ارتباطی موضوع مصوبه فوق، پیوست. پروژه‌های توسعه فیبرنوری ایرانسل جمعاً در ۱۰۵ شهر کشور شامل گلسار، ماهدشت، کمال شهر و محمد شهر از استان البرز، تبریز از استان آذربایجان شرقی، پلدشت، شاهین‌دژ، قره ضیاءالدین، نقده، تکاب، بوکان، ماکو، مهاباد و میاندوآب از استان آذربایجان غربی، بندر دیلم، بندر دیر، خورموج، برازجان و گناوه از استان بوشهر، رباط کریم، ورامین، چهاردانگه، گلستان، اندیشه، شهریار، کهریزک، شاهدشهر، فردوسیه و صباشهر از استان تهران، مشهدریزه، سبزوار، بردسکن، کاریز و صالح‌آباد از استان خراسان رضوی، بسطام، شاهرود، دامغان، سمنان، گرمسار، میامی و مهدی‌شهر از استان سمنان، خرامه، کوار، لامرد، ارسنجان، نی‌ریز، سعادت‌شهر، فیروزآباد، اردکان، شیراز، صدرا، مرودشت، اقلید، جهرم، داراب، فسا و نورآباد ممسنی از استان فارس، آستارا از استان گیلان، امیرکلا، بابل، جویبار و قائم‌شهر از استان مازندران، محلات، شهر جدید مهاجران، مأمونیه، دلیجان، اراک و خمین از استان مرکزی، اردستان، قهدریجان، خورزوق، ابریشم، زواره، بوئین میاندشت، شهرضا، خمینی‌شهر، داران و نجف‌آباد از استان اصفهان، ویس، ایذه، اندیمشک، شیبان، بهبهان، شوشتر، شوش، آبادان، خرمشهر، کوت عبدالله از استان خوزستان، قیدار، خرمدره و زنجان از استان زنجان، تاکستان، الوند، محمدیه، آبیک، بوئین‌زهرا و اقبالیه از استان قزوین، یاسوج، دهدشت، دوگنبدان و چرام از استان کهگیلویه و بویراحمد، خرم‌آباد از استان لرستان و حاجی‌آباد، ابوموسی و بستک از استان هرمزگان، ادامه دارد.

برچسب ها: ایرانسل
سوالی کلیدی که پاسخ به آن برای خیلی‌ها مهم است؛ شکایت‌ها از اسنپ به کجا رسید؟ مبادا «انحصارطلبی» رویه شود!
MPM12 از 22 تا 24 آذر در دانشگاه شریف برگزار می‌شود؛ توسن، حامی دوازدهمین دوره ماراتون برنامه‌نویسی موبایل کشور
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با «نبض فناوری»: در حوزه هوش مصنوعی هر کسی مشغول کاری است!