کد خبر: ۴۲۹۰۴
|
۲۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۰

قانون جدید FTC با فرایند لغو اشتراک پیچیده سایت و سرویس‌ها مبارزه می‌کند

طبق این قانون جدید با نام «کلیک برای لغو»، شرکت‌هایی مانند ادوبی و آمازون باید برای سرویس‌های خود فرایند لغو اشتراک ساده‌تری ارائه کنند.

به گزارش«نبض فناوری» به نقل از دیجیاتو،کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده (FTC) قانون جدیدی با نام «کلیک برای لغو» (Click to Cancel) را تصویب کرده که هدف آن ساده‌کردن فرایند لغو اشتراک برای کاربران است.

براساس گزارش بی‌بی‌سی، این قانون شرکت‌ها را مجبور می‌کند تا ثبت‌نام و لغو اشتراک‌ها را به‌یک‌اندازه ساده کنند. همچنین به موجب این قانون، خرده‌فروشی‌ها و سالن‌های ورزشی، باید قبل از تمدید اشتراک یا تبدیل دوره‌های آزمایشی به طرح‌های پولی، رضایت مشتریان را کسب کنند.

قانون «کلیک برای لغو» قرار است حدود شش ماه دیگر اجرایی شود.

رئیس FTC

«لینا خان»، رئیس FTC می‌گوید:«بسیاری اوقات کسب‌وکارها برای لغو اشتراک‌ها، کاربران را وادار می‌کنند تا فرایند بی‌پایانی را انجام دهند. قانون FTC به استفاده از این ترفندها پایان می‌دهد و در وقت و هزینه آمریکایی‌ها صرفه‌جویی می‌کند.»

با وجود این قانون جدید، کسب‌وکارها همچنین نمی‌توانند برای انجام امور مربوط به لغو اشتراک‌های کاربران از یک چت‌بات یا نماینده استفاده کنند.

ادوبی و آمازون؛ متهمان استفاده از فرایند لغو اشتراک پیچیده

شرکت ادوبی

ازجمله شرکت‌هایی که به استفاده از چنین تکنیک‌هایی متهم‌ شده‌اند می‌توان به آمازون اشاره کرد که FTC سال گذشته علیه آن اقدام قانونی کرد. در این شکایت آمازون متهم شده که مشتریان خود را فریب می‌دهد تا برای اشتراک‌های سرویس پرایم (Prime) که به‌طور خودکار تمدید می‌شوند ثبت‌نام کنند و لغو آن را دشوار کرده است.

همچنین ادوبی نیز با اتهامات مشابهی روبه‌رو شده است. FTC از این شرکت به‌خاطر فرایند لغو اشتراک پیچیده و هزینه لغو «از قبل اعلام‌نشده» به اتهام نقض قوانین حمایت از مصرف‌کننده شکایت کرده است.

آمازون و ادوبی این ادعاها را رد کرده‌اند.

پیش‌ازاین در بریتانیا نیز قانونی با عنوان «بازارهای دیجیتال، رقابت و مصرف‌کنندگان 2024» معرفی شده بود که اهداف مشابهی دارد. طبق آن قانون، کسب‌وکارها تا قبل از امضای قرارداد اشتراک، باید اطلاعات واضح و شفافی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند.

برچسب ها: ادوبی آمازون FTC
ارسال نظرات
فصل تازه‌ای فناوری فضایی به نام «چین»؛ پرتاب نخستین ماهواره‌های «خودران» جهان به فضا‍!