کد خبر: ۴۳۶۱۷
|
۲۰ آذر ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

قربانیان سوءاستفاده جنسی از کودکان از اپل ۱.۲ میلیارد دلار غرامت می‌خواهند

قربانیان سوءاستفاده جنسی از کودکان به دلیل ناتوانی اپل در پیروی از برنامه ها برای اسکن آی کلود جهت بررسی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان(CSAM) از این شرکت شکایت کرده اند.

به گزارش «نبض فناوری» به نقل از انگجت، در سال ۲۰۲۱ میلادی اپل اعلام کرد مشغول توسعه ابزاری برای رصد محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان است که تصاویر نشان دهنده سوءاستفاده را برچسب می زند و به مرکز ملی کودکان گمشده و مورد سوءاستفاده قرار گرفته، هشدار می دهد. اما اپل به سرعت با بازخورد منفی درباره نقض حریم خصوصی به دلیل استفاده از این فناوری روبرو شد و در نهایت برنامه را رها کرد.

در شکایت جدید که در شمال ایالت کالیفرنیا ثبت شده، گروهی شامل ۲۶۸۰ قربانی خواستار غرامتی ۱.۲ میلیارد دلاری شده اند. در شکایتنامه ادعا شده پس از آنکه اپل ابزارهای ایمنی کودک آتی خود را نمایش داد، نتوانست آن طرح یا هرگونه اقدامی برای ردیابی و محدود کردن CSAM را در دستگاه هایش انجام دهد و همین امر به آسیب به قربانیان دامن زد زیرا تصاویر ناهنجار همچنان دست به دست می شدند.

سخنگوی اپل در بیانیه ای اعلام کرد: محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منزجر کننده است و ما برای مقابله با روش هایی که مهاجمان کودکان را در معرض خطر قرار می دهند، متعهد هستیم. ویژگی هایی مانند «ایمنی ارتباطات» (Communication Safety) هنگامیکه کودکان محتوایی دریافت یا ارسال می کنند که حاوی هرزنگاری است، به آنها کمک می کند تا چرخه معیوبی را بشکنند که به سوءاستفاده جنسی از کودکان منجر می شود. ما همچنین روی ایجاد اقدامات حفاظتی متمرکز هستیم که از گسترش CSAM قبل از آنکه آغاز شود، جلوگیری می کند.

برچسب ها: اپل کودکان
ارسال نظرات
رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی: تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی است