کد خبر: ۴۴۷۲۵
|
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۵

اتهام جدید ایلان ماسک به رئیس جمهور پیشین آمریکا

این اظهارات در ادامه تنش‌های سیاسی و اقتصادی میان ماسک و برخی چهره‌های سیاسی آمریکا صورت گرفته و واکنش‌های متعددی را به همراه داشته است.

اختلافات سیاسی ایلان ماسک و جو بایدن

به گزارش «نبض فناوری»، ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس، در اظهاراتی جنجالی، جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده را متهم کرد که به دلایل سیاسی دو فضانورد آمریکایی را در ایستگاه فضایی بین‌المللی رها کرده است. ماسک در یک مصاحبه تلویزیونی مشترک با دونالد ترامپ و شان هنیتی گفت که این فضانوردان به دلیل مسائل سیاسی در فضا مانده‌اند و این اقدام را نادرست و غیرقابل قبول دانست.

ماجرا از این قرار است که شرکت اسپیس‌ایکس در سپتامبر گذشته کپسول فضایی «دراگون کرو» را برای بازگرداندن این دو فضانورد به ایستگاه فضایی فرستاد. اما ناسا به دلایلی نامعلوم بازگشت آن‌ها را به تأخیر انداخت. ماسک در ادامه تأکید کرد که طبق برنامه‌ریزی‌ها، بازگشت فضانوردان به زمین باید حدود چهار هفته پیش انجام می‌شد، ولی این برنامه‌ها به شکل «مضحک و غیرقابل توجیهی» به تأخیر افتاده است.

او همچنین با اشاره به سابقه موفق اسپیس‌ایکس در بازگرداندن فضانوردان از ایستگاه فضایی، قول داد که این بار هم با دقت و احتیاط کامل عمل خواهند کرد. در حال حاضر، دو فضانورد آمریکایی به نام‌های بوچ ویلمور و سونی ویلیامز از ژوئن گذشته در ایستگاه فضایی بین‌المللی هستند. آن‌ها که قرار بود تنها یک مأموریت هشت‌روزه داشته باشند اکنون پس از ۲۵۸ روز همچنان در انتظار بازگشت به زمین هستند.

ارسال نظرات
گفت‌وگو با مدیرعامل و بنیانگذار «رایان پست»: به دنبال رهایی تجارت الکترونیک از مشکلات عمیق لجستیکی هستیم!