کد خبر: ۴۴۹۳۷
|
۱۸ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۰

نوآوری Novameat، گوشت گیاهی سه بعدی در آینده صنعت غذا

نووامیت در جریان نمایشگاه MWC 2025 از فناوری جدید پرینت سه‌بعدی برای تولید گوشت گیاهی رونمایی کرد؛ فناوری‌ای که می‌تواند با تولید محصولی مشابه گوشت واقعی، انقلابی در صنعت غذا ایجاد کند.

نوآوری Novameat، گوشت گیاهی سه بعدی در آینده صنعت غذا

به گزارش «نبض فناوری»، در نمایشگاه MWC 2025 اسپانیا، شرکت «نووامیت» با معرفی فناوری جدید خود برای تولید گوشت گیاهی به کمک پرینتر سه‌بعدی توجه بسیاری را جلب کرد. این شرکت نمونه‌هایی از محصول خود را به شکل تاکو در اختیار بازدیدکنندگان قرار داد که باعث شگفتی آن‌ها شد.

بر اساس گزارشی از Yanko Design، این پرینتر سه‌بعدی می‌تواند لایه‌هایی از ماده‌ای خوراکی تولید کند که کاملاً بی‌ضرر است و هیچ‌گونه مواد مضری در آن استفاده نشده است. البته این محصول، گوشت حیوانی نیست؛ بلکه با استفاده از فیبرهای گیاهی ساخته شده که از نظر ظاهر، بافت و طعم بسیار شبیه به گوشت واقعی به نظر می‌رسد.

شرکت نووامیت اعلام کرده است که این محصول فقط یک جایگزین ظاهری برای گوشت نیست، بلکه ارزش تغذیه‌ای بالایی هم دارد و می‌تواند نیازهای بدن را تأمین کند. هدف اصلی این فناوری کاهش اثرات زیست‌محیطی ناشی از تولید گوشت حیوانی است، بدون اینکه نیاز به حذف کامل غذاهای گوشتی از رژیم غذایی افراد باشد.

بازدیدکنندگانی که این تاکوهای گیاهی را امتحان کردند، طعم، بافت و ظاهر آن را بسیار شبیه به گوشت واقعی توصیف کردند. حالا باید دید که این فناوری در آینده تا چه حد می‌تواند جای خود را در صنعت غذا باز کند.

نوآوری Novameat، گوشت گیاهی سه بعدی در آینده صنعت غذا

البته هنوز نباید انتظار داشت که این پرینترها به‌زودی وارد آشپزخانه‌های خانگی شوند. در حال حاضر این فناوری بیشتر برای استفاده در کسب‌وکارهای غذایی طراحی شده است تا بتوانند محصولاتی مانند برگرهای گیاهی پرینت‌شده را به شکل بسته‌بندی‌شده به بازار عرضه کنند.

ارسال نظرات
گفت‌وگو با مدیرعامل و بنیانگذار «رایان پست»: به دنبال رهایی تجارت الکترونیک از مشکلات عمیق لجستیکی هستیم!