کد خبر: ۴۵۳۰۹
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۴

تعلیق واردات لپ‌تاپ به آمریکا؛ شرکت‌های بزرگ قربانی سیاست‌های تجاری ترامپ

در پی اعمال تعرفه‌های سنگین بر واردات کالاهای چینی توسط دولت ترامپ، شرکت‌های بزرگی مانند Dell، HP و Lenovo ارسال محصولات خود به ایالات متحده را متوقف کرده‌اند. این اقدام زنگ خطر را برای بازار جهانی فناوری به صدا درآورده است.

 به گزارش «نبض فناوری»، در ادامه سیاست‌های تجاری سخت‌گیرانه دولت ترامپ و افزایش تعرفه واردات کالا از چین تا مرز ۱۴۵ درصد، شرکت‌های بزرگ تولیدکننده لپ‌تاپ نظیر Dell، Lenovo و HP به‌طور موقت ارسال محصولات خود به آمریکا را متوقف کرده‌اند. این توقف، که فعلاً برای مدت دو هفته اعلام شده، نگرانی‌ها درباره اختلال در زنجیره تأمین، کاهش درآمد شرکت‌ها و افزایش قیمت‌ها در بازارهای جهانی را افزایش داده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های تایوانی، برندهایی مانند Razer و Framework نیز فروش خود در بازار آمریکا را به حالت تعلیق درآورده‌اند. همچنین برخی فروشندگان چینی در آمازون یا قیمت محصولات خود را به‌شدت افزایش داده‌اند یا به‌کلی از بازار آمریکا خارج شده‌اند.

کارشناسان اقتصادی هشدار داده‌اند که ادامه این روند می‌تواند نه تنها به رشد قیمت‌ها و کاهش رقابت در بازار آمریکا بینجامد، بلکه عرضه جهانی محصولات فناوری را نیز با چالش‌های جدی مواجه سازد.

ارسال نظرات