بانک سپه هک نشده بود؛ مورد سرقت قرار گرفته بود!

به گزارش «نبض فناوری»، سید محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، ساعتی قبل در برنامه تلویزیونی «صف اول» با اشاره به افزایش چشمگیر حملات سایبری به ایران، اظهار داشت: «از سال ۱۴۰۱، حجم حملات سایبری در ایران سه برابر شده و در سال بعد چندین برابر دیگر افزایش یافته است. طبق آمار، ایران یکی از کشورهای با بیشترین حملات سایبری در جهان است.»
وی که فرمانده امنیت سایبری کشور نیز محسوب میشود، در خصوص شایعات اخیر درباره هک بانک سپه توضیح داد: «اخیراً اعلام شد که بانک سپه هک شده است، اما پس از بررسیهای دقیق مشخص شد که این موضوع حمله سایبری نبوده، بلکه سرقت داده بوده است.»
آقامیری همچنین توان شناسایی و واکنش سریع به حملات سایبری را از دستاوردهای مهم ارتقای امنیت سایبری کشور در سالهای اخیر دانست و بر لزوم تقویت زیرساختهای دفاعی در برابر تهدیدات سایبری تأکید کرد.