کد خبر: ۴۵۹۴۱
|
۰۴ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۲:۰۶

استارت آف کمپ 2: یک بوت کمپ آموزشی با طعم رقابت و هیجان به سبک اسکویید گیم

دومین دوره بوت کمپ «استارت آف کمپ» با محوریت آموزش مبانی کارآفرینی و فضای رقابتی الهام گرفته از اسکویید گیم، طی سه روز در مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد. این رویداد با حضور 30 دانش‌پذیر و بیش از 20 ساعت آموزش تخصصی، تجربه‌ای متفاوت از یادگیری و رقابت را رقم زد.

استارت آف کمپ ۲

سه روز هیجان، آموزش و رقابت، آن هم در فضایی که الهام گرفته از اسکویید گیم طراحی شده بود. این خلاصه ای از دومین بوت کمپ استارت آف کمپ است که با حضور 30 نفر از علاقه مندان و فعالان حوزه استارتاپ، در مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

ایده ای از دلتاوی برای آموزش متفاوت راه اندازی کسب و کار

شتاب دهنده دلتاوی با طراحی این بوت کمپ سه روزه، قصد داشت نگاهی واقعی و ملموس به مسیر راه اندازی یک کسب و کار ارائه بدهد. این رویداد، ادامه نسخه اولی بود که در بهمن 1403 اجرا شده بود و حالا در نسخه دوم، همه چیز رنگ و بوی رقابت به خودش گرفته بود.

به گفته فاطمه کدخدایی، مسئول برگزاری رویداد، استارت آف کمپ 2 طوری طراحی شده بود که شرکت کننده ها هم آموزش ببینند، هم رقابت کنند و هم با مجازات های سرگرم کننده ای روبرو شوند. همین فضا باعث شد تجربه ای متفاوت و جذاب شکل بگیرد.

روز اول بوت کمپ: آشنایی، ایده پردازی و ساختن تیم ها

رویداد با کارگاه ایده پردازی و تیم سازی به مربیگری لیلا ریاحی نژاد، مدیر توسعه کسب و کار هلدینگ ماموت آغاز شد. در این بخش، شرکت کننده ها پاسپورت خلاقیت پر کردند، با یکدیگر آشنا شدند و بعد از آموزش، تیم های اولیه شکل گرفتند. اولین چالش هم خیلی زود از راه رسید: ساختن یک برج از ماکارونی.

روز دوم بوت کمپ: بوم کسب و کار، طراحی محصول و تامین مالی

دومین روز پر بود از محتواهای تخصصی. ابتدا با طراحی بوم کسب و کار شروع شد و بعد به سراغ کارگاه طراحی محصول رفتند. اما شاید مهم ترین بخش روز دوم، کارگاه تامین مالی بود که توسط یاسر میرزا امیری، هم بنیان گذار استارتاپ سلوا برگزار شد. همه چالش ها امتیاز داشتند و تیم ها می دانستند در نهایت قرار است یک تیم برنده اعلام شود.

روز سوم بوت کمپ: مارکتینگ و نبرد نهایی با داوران

در روز آخر، شرکت کننده ها در کارگاه بازاریابی با عمادالدین حاتم، مدیر مارکتینگ ویسگون، با مفاهیم مهم برندینگ، تبلیغات و فروش آشنا شدند. اما جذاب ترین بخش ماجرا بعد از آن بود: کارگاه پیچ دک نویسی و ارائه به سرمایه گذار، با مربیگری سید صادق علامه، مدیرعامل شتاب دهنده دلتاوی. تیم ها 3 ساعت فرصت داشتند تا با کمک منتورها، ارائه خود را آماده کنند و در مقابل داوران حاضر شوند.

هیئت داوران متشکل از چهره هایی از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بود؛ اکبر قاسمی، محمد جواد مهدوی، رئیس اداره جذب و پذیرش واحدهای فناور، و محمدرضا شیرمحمدی، سرپرست مرکز رشد مقدماتی شهرک علمی تحقیقاتی. هر تیم باید در زمان مشخص ارائه می داد، به سوالات پاسخ می داد و داوران هم امتیاز می دادند.

در پایان: جایزه، منتورینگ و ادامه مسیر

در پایان، تیم برنده علاوه بر دریافت 10 میلیون تومان جایزه نقدی، 5 جلسه منتورینگ تخصصی هم دریافت کرد. رضایت بیش از 80 درصدی شرکت کننده ها، نشان از موفقیت این رویداد داشت.

سید صادق علامه می گوید هدف ما این بود که فضای واقعی ارائه به سرمایه گذار را بازسازی کنیم. و این تازه شروع ماجراست. برنامه داریم این بوت کمپ را در سطح شهر و با مخاطب عمومی تر هم اجرا کنیم.

 

ارسال نظرات