کد خبر: ۴۶۲۱۲
|
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۳:۰۰

ماسک پست اتهام ترامپ به سوء استفاده جنسی را حذف کرد

پس از بالا گرفتن جدال ماسک و ترامپ، ثروتمندترین مرد جهان در پستی در ایکس مدعی شد که نام دونالد ترامپ در پرونده اپستین که بهره‌برداری جنسی از نوجوانان برای افراد صاحب‌نفوذ و ثروتمند را فراهم می‌کرد ذکر شده است، اما رئیس‌جمهور آمریکا این موضوع را تکذیب کرد و ماسک هم شامگاه جمعه تمام این پست‌ها را حذف کرد.

به گزارش «نبض فناوری»،  به نقل از سیتنا، ارول ماسک، پدرایلان در گفت‌وگوی اختصاصی با العربیه گفت که دعوا و مرافعه اینترنتی بین پسرش و رئیس‌جمهور آمریکا «طی چند روز آینده فروکش خواهد کرد» و این درگیری را صرفاً نزاعی بین «قدرتمندان» توصیف کرد.

پدر ایلان ماسک درباره مطرح کردن پرونده‌ جفری اپستین در حمله به ترامپ توسط ماسک گفت که سردرگم شده: «من نمی‌دانم که او به چه فکر می‌کرد... فقط می‌توانم تصور کنم که این یک اشتباه احمقانه بوده است.»

جفری اپستین بانکدار آمریکایی که با بسیاری از افراد صاحب‌نفوذ و سرمایه‌داران کشورهای مختلف دوستی نزدیک داشته است در سال ۲۰۰۵ به اتهام سواستفاده جنسی از دختران نوجوانان دستگیر و به زندان محکوم شد. اما تحقیقات قضایی در سالهای بعد فاش کرد که این شبکه شامل قاچاق دختران نوجوان و در اختیار قرار دادن آنها برای سواستفاده جنسی توسط ثروتمندان و افراد صاحب نفوذ می‌شود.

او در سال ۲۰۱۹ باردیگر دستگیر شد، در دادگاه نام افرادی که اپستین این دختران نوجوان را در اختیار آنها قرار داده بود و همچنین شاکیان و قربانیان برای اطلاع عموم فاش نشد اما روزنامه‌نگاران در سالهای اخیر به برخی از نام‌ها از جمله شاهزاده اندرو فرزند ملکه درگذشته‌ی بریتانیا و برخی دوستان اپستین از جمله دونالد ترامپ اشاره کرده‌اند. دهم اوت همان سال نگهبان‌ها اپستین را بی‌جان در سلول خود یافتند، مرگ او خودکشی اعلام و قاضی دادگاه پرونده او را مختومه اعلام کرد.

نام ترامپ، گذشته از برخی گمانه‌زنی‌های روزنامه‌نگاران، نخستین بار در جریان یک شکایت حقوقی در سال ۲۰۱۶ در پرونده اپستین مطرح شد که یک زن علیه ترامپ و اپستین شکایت کرد و مدعی شد در زمانی که ۱۳ سال داشته در یک مهمانی مورد تجاوز این دو مرد قرار گرفته است.

پرونده این شکایت یک بار در کالیفرنیا و یک بار در نیویورک مختومه شد اما در شکایت سوم یک فرد دیگر که نام او نیز افشا نشده است شهادت داد که شاکی درهمان زمان درباره تجاوز این دو مرد به او خبر داده است. اما این پرونده نیز پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ به دلیل عدم پیگیری شاکی مختومه شد. لیزا بلوم وکیل شاکی، دلیل این امر را «تهدیدات» علیه موکل خود خواند، در همان زمان وکیل ترامپ این اتهام را رد کرد ولی اپستین از پاسخ به سوال خبرنگاران در این باره خودداری کرد.

ایلان ماسک همچنین روز پنج‌شنبه ویدئویی از ترامپ و اپستین که زمانی ارتباط نزدیکی با یکدیگر داشتند منتشر کرد و نوشت: روز بخیر دونالد جی ترامپ. اما شامگاه جمعه همه این پست‌ها را پاک کرد.

در همین حال ترامپ با بازنشر پست وکیل اپستین در «ایکس» به ماسک پاسخ داد، وکیل اپستین نوشته بود که هیچ مدرکی علیه ترامپ در پرونده اپستین وجود نداشته است.

با وجود آن‌که «رویترز» از برنامه‌ریزی دستیاران کاخ سفید برای برقراری تماس تلفنی بین دو طرف دعوا جهت برقراری آتش‌بس خبر داده بود ولی به نظر نمی‌آید که ماسک و ترامپ به این زودی از جدال دست بکشند. ترامپ روز جمعه در مصاحبه با «فاکس‌نیوز» گفته است که ایلان ماسک عقل‌ش را از دست داده و ماسک در «ایکس» رئیس‌جمهور آمریکا را دروغگو خطاب کرده است.

سوزی وایلر، رئیس دفتر کاخ سفید به «ان بی‌سی نیوز» در پاسخ به شایعاتی برای احتمال برگزاری جلسه آشتی‌کنان بین دو طرف گفته است هیچ برنامه‌ای برای تماس ترامپ با ماسک وجود ندارد.

درحالی که نشانه‌هایی از عقب‌نشینی ماسک از مجادله با ترامپ دیده می‌شود اما در نظرخواهی او در «ایکس» با نزدیک به ۶ میلیون رای، ۸۰ درصد کاربران لزوم ایجاد یک حزب سیاسی جدید در آمریکا را تایید کرده‌اند. مجادله این دو مرد ثروتمند آمریکا که یکی مالک غول فناوری و دیگری رئیس‌جمهور آمریکا است با ارائه لایحه مالیاتی جدید دولت به کنگره بالا گرفت که در آن معافیت مالیاتی خودروهای برقی لغو شده است.

این مجادله علاوه بر ضرر هنگفتی که بیش از ۳۰ میلیارد دلار برای تسلا برآورد شده است سبب نوسانات شدید بازار بورس در آمریکا و برخی از کشورهای جهان شده و آینده قراردادها و مشارکت‌های گسترده شرکت‌های ماسک با دولت آمریکا از جمله ناسا را به خطر انداخته است.

ارسال نظرات