کد خبر: ۴۶۲۸۳
|
۲۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۸:۲۳

تصویب صورت‌های مالی همراه اول در مجمع ۱۴۰۴؛ رشد پایدار، سودآوری بالا و تثبیت رهبری بازار

به گزارش نبض فناوری، مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ با حضور ۹۱.۷ درصدی سهامداران در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد و صورت‌های مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ به تصویب رسید. در این نشست، با پیشنهاد سهامدار عمده، تقسیم ۸۰ درصد از سود عملیاتی بابت هر سهم معادل ۶۳۷ ریال مورد موافقت قرار گرفت.

رشد مالی چشمگیر در سال ۱۴۰۳

مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول، در این مجمع با ارائه گزارشی از عملکرد مالی، از رشد ۳۷ درصدی درآمد عملیاتی شرکت اصلی و رسیدن آن به بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان خبر داد. سود خالص تلفیقی گروه نیز با افزایش قابل توجه به ۸۰۰۳ میلیارد تومان رسید و EPS شرکت به ۷۹۶ ریال افزایش یافت.

توسعه شبکه و رکورد مصرف دیتا

اخوان بهابادی همچنین از ثبت رکورد مصرف روزانه ۳۱.۱ پتابایت دیتا، رشد ۲۹ درصدی ترافیک و افزایش مصرف‌کنندگان اینترنت 4G به بیش از ۵۵ میلیون نفر خبر داد. او افزود: همراه اول اکنون با ۱۲۱۵ سایت فعال 5G، بیش از ۵۵ هزار سایت 4G و ۲۶ هزار سایت 3G، گسترده‌ترین شبکه ارتباطی کشور را در اختیار دارد.

ورود به آینده دیجیتال با برند جدید

علی بقایی، رئیس هیات‌مدیره همراه اول، نیز ضمن اشاره به بازطراحی برند شرکت، آن را مقدمه‌ای برای ورود به دنیای ارتباطات هوشمند و فناوری‌های نوینی همچون واقعیت افزوده، هوش مصنوعی و زیست‌بوم‌های دیجیتال توصیف کرد. وی تاکید کرد که شرکت با اعمال تغییرات ساختاری و فرهنگی، خود را برای تحقق اهداف کلان برنامه پنج‌ساله آماده کرده است.

چشم‌انداز روشن در بازار سرمایه و سرمایه‌گذاری نوآورانه

در بخش پرسش و پاسخ، اخوان بهابادی با اشاره به فشارهای تعرفه‌ای، نسبت به تبعات ادامه سرکوب قیمت‌ها هشدار داد و خواستار تعدیل منطقی تعرفه‌ها شد. او همچنین از ادامه مسیر سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و همکاری‌های راهبردی با شرکت‌هایی مانند دیجی‌کالا خبر داد و تأکید کرد که همراه اول به‌جای تملک، به دنبال رشد مشارکتی است.

در پایان مجمع، سهامداران با رأی مثبت به صورت‌های مالی و گزارش عملکرد هیات‌مدیره، از روند رو به رشد همراه اول در حوزه‌های فناوری، مالی و زیرساختی ابراز رضایت کردند. همراه اول در برنامه راهبردی خود به‌دنبال ایفای نقش «پیشگام ارتباطات و فراتر از آن» در زیست‌بوم دیجیتال کشور است.

ارسال نظرات