کد خبر: ۴۶۳۹۵
|
۰۱ تير ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۵

وزش باد، سفر زیرمداری «بلو اوریجین» را به تعویق انداخت

شرکت «بلو اوریجین» به دلیل وزش باد شدید، پرتاب ۶ سرنشین جدیدترین ماموریت خود را به فضا لغو کرد.

به گزارش «نبض فناوری» به نقل از ایسنا، قرار بود شرکت «بلو اوریجین»(Blue Origin) متعلق به «جف بزوس»(Jeff Bezos) روز شنبه ۲۱ ژوئن ۶ نفر را به فضای زیرمداری پرتاب کند اما شرایط آب‌وهوایی مساعد نبود.

 این شرکت در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: به دلیل وزش باد شدید مداوم در محل پرتاب شماره یک، پرتاب امروز ماموریت «NS-33» را لغو می‌کنیم، فضانوردان را از محل پرتاب خارج می‌کنیم و فرصت پرتاب بعدی خود را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

این ماموریت که به دلیل سی‌وسومین پرواز کلی موشک «نیو شپرد»(New Shepard) شرکت بلو اوریجین NS-33 نامیده می‌شود، قرار بود روز شنبه در ساعت ۸:۳۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی از محل پرتاب شرکت بلو اوریجین در غرب تگزاس پرتاب شود.

نیو شپرد یک موشک خودران و کاملاً قابل استفاده مجدد است که از یک تقویت‌کننده مرحله اول و یک کپسول خدمه تشکیل شده است. پروازهای این موشک از زمان پرتاب تا فرود کپسول، بین ۱۰ تا ۱۲ دقیقه طول می‌کشند. مسافران می‌توانند چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه کنند و زمین را در برابر سیاهی فضا ببینند.

 

سرنشینان ماموریت NS-33 عبارتند از «آلی کوئنر»(Allie Kuehner) و «کارل کوئنر»(Carl Kuehner) زن و شوهری که هر دو در زمینه حفاظت از محیط زیست و اکتشاف فعالیت دارند، «لیلاند لارسون»(Leland Larson) نیکوکار و زنبوردار، «فردی رسچینو جونیور»(Freddie Rescigno, Jr) کارآفرین، «اولابی سالیس»(Owolabi Salis) وکیل و نویسنده و «جیم سیتکین»(Jim Sitkin) وکیل بازنشسته.

این سیزدهمین ماموریت فضایی سرنشین‌دار بلو اوریجین در مجموع و چهارمین ماموریت آن در سال ۲۰۲۵ تا به امروز خواهد بود. بیشتر پروازهای این شرکت، ماموریت‌های تحقیقاتی بدون سرنشین بوده‌اند.

برچسب ها: ناسا فضاپیما
ارسال نظرات