کد خبر: ۴۶۷۴۶
|
۲۵ تير ۱۴۰۴ | ۲۱:۴۵

پزشکیان: دولت موظف به تأمین اینترنت آزاد و باکیفیت برای همه مردم است

رئیس‌جمهور در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که دسترسی به اطلاعات آزاد، حق همۀ مردم است و دولت او با هرگونه اقدام محدودکننده در فضای مجازی مخالف است.

پزشکیان: دولت موظف به تأمین اینترنت آزاد و باکیفیت برای همه مردم است

به گزارش «نبض فناوری»، مسعود پزشکیان در تازه‌ترین اظهارنظر خود در صفحه شخصی‌اش در شبکه اجتماعی ایکس بر اهمیت دسترسی همگانی به اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر تأکید کرد و آن را یکی از وظایف دولت دانست.

او با بیان اینکه «دسترسی به اطلاعات آزاد، حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص»، تصریح کرد: «دولت موظف و مصمم است زیرساخت‌هایی برای دسترسی آزاد و ایمن به اطلاعات برای همۀ اقشار جامعه فراهم کند.»

پزشکیان همچنین به مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: «این مصوبه با هدف حمایت از اقتصاد دیجیتال بوده و نه برای محدودسازی یا کنترل فضای مجازی.»

وی در پایان تأکید کرد: «با هر تصمیم و اقدامی که باعث گسترش فیلترشکن‌بازی و ناامنی دیجیتال شود، به‌صراحت مخالفم.»

این سخنان در شرایطی بیان می‌شود که موضوع فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنتی به یکی از چالش‌های اصلی دولت و مطالبات جدی جامعه فناوری و کاربران فضای مجازی بدل شده است.

پزشکیان: دولت موظف به تأمین اینترنت آزاد و باکیفیت برای همه مردم است

ارسال نظرات