کد خبر: ۴۷۵۹۲
|
۱۴ شهريور ۱۴۰۴ | ۱۳:۱۷

وزیر ارتباطات: اثرگذاری رگولاتوری زمانی واقعی است که مردم در زندگی روزمره لمس کنند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست «پنج‌شنبه‌های نظارتی» با تأکید بر ضرورت بازنگری در فرایندهای رگولاتوری گفت: اگر مردم بهبود کیفیت خدمات ارتباطی را در زندگی خود احساس نکنند، اقدامات انجام‌شده بی‌اثر خواهد بود.

به گزارش «نبض فناوری»، روز پنج‌شنبه ۱۳ شهریورماه، جلسه نظارتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با حضور دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از معاونان ستادی برگزار شد.

هاشمی در این جلسه با اشاره به فلسفه برگزاری نشست‌های هفتگی «پنج‌شنبه‌های نظارتی» اظهار کرد: هدف این جلسات نقد سازنده، بررسی دقیق اقدامات و اصلاح فرایندهاست. وی افزود: «زمانی تلاش‌های رگولاتوری ارزشمند خواهد بود که مردم آن را لمس کرده و اثر مثبت آن را در زندگی روزمره احساس کنند. در غیر این صورت نشان‌دهنده وجود اشکال در روند کار است که باید بازنگری شود.»

اختلال‌های پس از جنگ برطرف شود

وزیر ارتباطات با بیان اینکه کیفیت خدمات تلفن همراه و اینترنت سیار در پی جنگ و شرایط ناشی از آن تحت تأثیر قرار گرفته، بر لزوم اتخاذ تدابیر فوری برای رفع اختلال‌ها تأکید کرد. او توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری را راهبردی مهم دانست و خواستار پیگیری جدی‌تر اجرای آن شد.

هاشمی همچنین با اشاره به اهمیت پاسخگویی به شکایات کاربران گفت: «ظرفیت مناسبی در شبکه‌های اجتماعی برای رسیدگی به شکایات ایجاد شده اما لازم است داشبورد عمومی کیفیت شبکه نیز طراحی و منتشر شود تا وضعیت سرویس‌ها برای مردم شفاف گردد و اپراتورها در برابر عملکرد خود پاسخگو باشند.»

وی تصریح کرد: «تنظیم‌گری در حوزه ارتباطات باید با نگاه متمرکز و متناسب با تحولات فناوری انجام شود و در این مسیر می‌توان از تجارب بین‌المللی نیز بهره گرفت.»

تشکیل کارگروه ویژه کیفیت شبکه

در ابتدای این نشست، حمید فتاحی، قائم‌مقام وزیر در امور ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارشی از پروژه‌های کلان این سازمان شامل توسعه فیبر نوری، بازآرایی نامبرینگ، ساماندهی کدهای خدماتی، رگولاتوری حوزه IT و تدوین مقررات مرتبط با اپراتورهای هوش مصنوعی و اینترنت اشیا ارائه کرد.

فتاحی همچنین از تشکیل «کارگروه ویژه کیفیت شبکه» خبر داد و گفت: «با برگزاری جلسات منظم، چالش‌های کیفیت شبکه احصا و برنامه‌ریزی‌های لازم برای رفع آن در سطوح درون‌سازمانی و برون‌سازمانی انجام شده است.»

این نشست با حضور معاونان و کارشناسان ستادی وزارت ارتباطات برگزار شد و طی آن پیشنهادهای متعددی برای بهبود عملکرد رگولاتوری مطرح گردید. سلسله جلسات «پنج‌شنبه‌های نظارتی» به‌صورت هفتگی ادامه دارد و طی آن برنامه‌ها و اقدامات مجموعه‌های مختلف وزارتخانه با نگاه کارشناسی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ارسال نظرات