کد خبر: ۴۸۳۱۳
|
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۶

دستور محسنی اژه‌ای برای ورود فوری به پرونده «سیم‌کارت‌های سفید» و «اینترنت پرو»

رئیس قوه قضائیه با اشاره به گزارش‌هایی درباره واگذاری خاص «سیم‌کارت‌های سفید» و «اینترنت پرو» به برخی افراد، به دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی دستور داد این موضوع را با جدیت بررسی کرده و با هرگونه فساد و تبعیض احتمالی برخورد کنند.

به گزارش «نبض فناوری»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، در واکنش به گزارش‌های دریافتی درباره آنچه «اینترنت خطوط سفید» و «اینترنت پرو» خوانده می‌شود، دستور پیگیری فوری این موضوع را صادر کرد.

وی با بیان اینکه گزارش‌هایی از بروز تخلفات در این زمینه به دستگاه قضایی رسیده است، تأکید کرد: دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی کل کشور باید با قاطعیت به این مسئله ورود کرده و ابعاد آن را روشن کنند.

رئیس قوه قضائیه افزود: قابل قبول نیست افرادی فاقد صلاحیت یا عناصر سودجو از چنین بستری برای سوء‌استفاده‌های مالی بهره‌برداری کنند و دستگاه قضایی در راستای صیانت از حقوق عامه، حتماً به این موضوع ورود خواهد داشت.
اژه‌ای با اشاره به شرایط خاص کشور گفت: هرچند در وضعیت جنگی قرار داریم و این شرایط اقتضائات ویژه‌ای دارد، اما رسیدگی به اولویت‌های مهم از جمله احیای حقوق عامه نباید مغفول بماند.

وی همچنین با اشاره به گزارش‌هایی مبنی بر واگذاری این نوع خدمات به افراد خارج از چارچوب‌های اعلام‌شده تصریح کرد: گفته شده بود این خطوط صرفاً به اقشار خاصی اختصاص می‌یابد، اما اکنون اخباری وجود دارد که نشان می‌دهد این امکانات در قبال دریافت مبالغی چند ده میلیون تومانی به افرادی داده شده که ارتباطی با شرایط تعیین‌شده ندارند.

رئیس قوه قضائیه این روند را مصداق «تبعیض و فساد» دانست و بر لزوم شفاف‌سازی، برخورد قانونی با متخلفان و جلوگیری از تکرار چنین رویه‌هایی تأکید کرد.

ارسال نظرات
تناقض تلخ وعده‌های مخابرات با واقعیت شبکه؛ اینترنت بیش از ۱۲۰ هزار مشترک آسیاتک در تهران قطع شد
رشد همه‌جانبه تاپ در گزارش خردادماه شاپرک جهش چشمگیر در ابزارهای پذیرش موبایلی و USSD
رونمایی از شماره سوم خبرنامه دیده‌بان رمزگشایی از تاب‌آوری و سودآوری در دل بحران
انقلاب «هوش مصنوعی مولد» در خدمات مالی؛ چرا فین‌تکِ ناپویا محکوم به شکست است؟ 
وبگردی