کد خبر: ۱۴۳۳۹
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۳

گفت‌وگو با علیرضا حسن‌زاده، بنیانگذار استارتاپ دکترموتوری

بنیانگذار یک شرکت استارتاپی با اشاره به اینکه دکترموتوری برای اولین بار در کشور راه‌اندازی شده است، گفت: این تعمیرات مخصوص تهران است و قصد داریم طی سال‌های آینده مشهد، اصفهان، شیراز و تبریز را تحت پوشش قرار دهیم.

گفت‌وگو با علیرضا حسن‌زاده، بنیانگذار استارتاپ دکترموتوری

به گزارش «خبرنگار نبض فناوری» در سال‌های اخیر با توجه به زیاد شدن و پیشرفته شدن موتور سیکلت‌ها و همچنین مشغله کاری مردم کم کم برای مردمی که موتورسوار هستند نیاز به یک شبکه تعمیرگاه موتور سیکلت در محل برای این قشر احساس می‌شود بنابراین در این راستا یه شرکت استارتاپی موفق شد که با راه‌اندازی استارتاپ دکترمتوری گرهی از مشکلات این قشر را برطرف کند. حالا دکترموتوری یک تیم از بهترین موتورساز سیار‌ها را دور هم جمع کرده تا خدمات مورد نیاز شما را در هر زمانی و هر ساعتی پاسخگو باشند.

در همین راستا گفت‌وگویی را با بنیانگذار این شرکت استارتاپی ترتیب دادیم که در ادامه می‌آید. علیرضا حسن زاده به خبرنگار «نبض فناوری» گفت: ایده دکترموتوری زمانی به ذهنم رسید که یه روز موتورسیکلت خودم در راه خراب شد. بنده حدود ۴ سال در حوزه لوازم یدکی موتور فعالیت می‌کنم هر موتوری که در شهر تهران خراب شود می‌تواند از خدمات دکترموتوری استفاده کنند.

وی تصریح کرد: دکترموتوری جهت رفاه حال موتورسواران خدماتی ارائه می‌دهد. موتورسوارن می‌توانند کلیه لوازم یدکی موتورسیکلت خود را به صورت آنلاین خریداری کنند، هم چنین از تعمیرات در محل ما استفاده کنند.

بنیانگذار این شرکت استارتاپی گفت: در کنار این فعالیت وب سایت فروشگاه لوزام یدکی را راه‌اندازی کردیم که مردم به راحتی لوازم یدکی مورد نیاز خود را خریداری کنند. تقریبا در حال حاضر حدود ۲۵۰ فروشگاه آنلاین در این زمینه خدمات ارائه می‌دهند و تا پایان سال این تعداد به ۳۵۰ مورد افزایش خواهد یافت. همچنین مهم‌ترین دستاورد این شرکت استارتاپی ایجاد دو نمایندگی در میدان گمرک و افسریه است.

وی با اشاره به اینکه این استارتاپ دکترموتوری برای اولین بار در کشور راه‌اندازی شده است، افزود: این تعمیرات مخصوص تهران است و قصد داریم طی سال‌های آینده مشهد و اصفهان، شیراز و تبریز را تحت پوشش قرار دهیم.

حسن‌زاده اظهار کرد: شرکت‌های استارتاپی طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشتند و توانستند یکسری خدمات نوینی را در کشور راه اندازی کنند که تا به حال در کشور نبوده است. همچنین سبب ایجاد اشتغالزایی در کشور شده‌اند بنابراین برای ادامه حیات این شرکت‌های نوپا دولت باید حمایت‌های اساسی را داشته باشد.
حسن زاده گفت: در تلاش هستیم نمایندگی دکترموتوری را در کشور توسعه دهیم و زمان تعمیرات موتور را کاهش دهیم.

بنیانگذار استارتاپ دکترموتوری عمده موانع موجود برسرراه این شرکت را ثبت مالکیت معنوی عنوان کرد و گفت: در این حوزه با مشکلات زیادی مواجه هستیم با وجود اینکه برای ثبت شرکت با بخش‌های مختلف صحبت کردیم، اما هنوز نتوانستیم به خاطر بروکراسی اداری شرکت را ثبت کنیم. می‌توان گفت دولت در این زمینه هیچ حمایتی نکرده است.

حسن‌زاده گفت: در حال حاضر ۷ نفر به صورت مستقیم با این شرکت استارتاپی همکاری می‌کنند.

ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
پیش از برگزاری انتخابات؛ ایکس در هندوستان دردسر درست کرد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 28 اسفند 1403 پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
برای پیروی از قوانین ترکیه؛ «تردز» در ترکیه تعطیل شد
وبگردی