کد خبر: ۱۵۹۹۰
|
۲۰ فروردين ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰
در گفت‌وگو با نبض فناوری مطرح شد؛

آیا امنیت سرمایه‌گذاری در جهت پشتیبانی از تولید محقق خواهد شد؟!

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان، گفت: جهش تولید و مانع زدایی زمانی در کشور محقق می‌شود که زیرساخت‌های تولید اصلاح شود در غیر اینصورت تحقق پیدا نخواهد کرد، چرا که اصلاح زیرساخت و فراهم کردن شرایط اقتصادی مناسب در توان دولت بوده و تولیدکننده نقش بازیگری را ایفا می‌کند.

مهدی خیرالدین مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان توسعه فناوری های سبز بهساز در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری»، با اشاره به اینکه این شرکت در زمینه بهینه‌سازی تجهیزات مصرف‌کننده انرژی و انرژی‌های نو فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: یکی از شاخه‌های مورد توجه شرکت، تجهیزات سرمایش با مصرف عمومی بوده که در این راستا در گروه صنعتی تولید هواساز، سوپر ایرواشر و کولر‌های صنعتی انجام پذیرفته و در گروه خانگی و تجاری محصولات کولر دوفازی و هیتر‌های گازی به تولید رسیده است.

وی تصریح کرد: روی بحث سیستم‌های سرمایش خورشیدی سرمایش خانگی فعالیت کردیم با توجه به اینکه بحث انرژی خورشیدی هنوز از سوی مصرف‌کننده مورد توجه قرار نگرفته بود ما تلاش کردیم در این عرصه با جدیت ورود پیدا کنیم و این امر منجر به اختراع فرآیند سرمایش تبخیری دو مرحله‌ای با استفاده از کویل سرمایی شد. این موضوع کمک می‌کرد تا ما جایگزینی برای کولر‌های آبی داشته باشیم.

وی کاهش ۲۰ درجه سانتیگراد دمای هوای ورودی را از مهمترین مزیت‌های این محصول عنوان کرد و اظهار کرد: از دیگر قابلیت‌های محصول، حجم کمتر (قابل توجه در صادرات)، قیمتی در حدود کولر‌های آبی و طراحی جدید ظاهر محصول که علاوه بر فرآیند سرمایش، نیاز به تعمیر و نگهداری سالیانه را به میزان قابل توجهی کاهش داده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این تجهیزات تمام استاندارد‌های مورد نیاز سازمان استاندارد را پشت سرگذاشته است به همین خاطر ما به سمت جذب سرمایه‌گذار رفتیم به طوری که این محصول حدود ۴ سال است که در کشور تولید می‌شود. در کنار این امر مهم همچنین محصولاتی را در حوزه صنعتی و نیمه صنعتی تولید کردیم و به تازگی تولید هیتر‌های فن‌دار گاز را در دستور کار خود قرار دادیم.

خیرالدین افزود: این سیستم‌ها تقریبا ۴۲ درصد صرفه‌جویی انرژی و ۳۵ درصد کاهش مصرف آب را به همراه دارد. همچنین به دلیل راندمان حرارتی بالایی مصرف نیز را کاهش می‌دهد.

وی میزان تولید کولرهیتر را حدود ۱۵۰۰ مورد عنوان کرد و افزود: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است که تا پایان سال‌جاری به ۵ هزار مورد افزایش یابد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، خلق، باز طراحی و تولید محصولات بهینه مصرف کننده انرژی و محصولات گرمایشی-سرمایشی خورشیدی، تقویت فعالیت تحقیق و توسعه با گسترش همکاری با شرکت‌های تولیدکننده از طریق انتقال فناوری، مشارکت در توسعه و تولید محصولات و فرآیند تولید، ایجاد حلقه طراحی، تولید، فروش، طراحی بواسطه پتانسیل‌های درونی و بیرونی شرکت، برند سازی در حوزه محصولات سبز (محصولات بهینه مصرف کننده انرژی) و شناسایی فناوری‌ها و راهبرد‌های جدید در صنعت انرژی را عمده رویکرد‌های این شرکت مطرح کرد.

خیرالدین گفت: جهش تولید زمانی در کشور محقق می‌شود که زیرساخت‌های تولید اصلاح شود در غیر اینصورت تحقق پیدا نخواهد کرد، زیرا اصلاح زیرساخت و فراهم کردن شرایط اقتصادی مناسب در توان دولت است و تولیدکننده نقش بازیگری را ایفا می‌کند اگر می‌خواهیم شعار جهش تولید، مانع زدایی و پشتیبانی در کشور محقق شود مسئولان باید زیرساخت‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری را فراهم کنند. با توجه به نوسانات شدید قیمت ارز و نبود نقدینگی در بازار عملا قدرت برنامه‌ریزی از تولیدکننده گرفته شده است و این موضوع باعث می‌شود که تولید خوبی در کشور نداشته باشیم.

ارسال نظرات
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
وبگردی