کد خبر: ۲۰۱۷۵
|
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۰
اینفینئون پیش بینی کرد

ادامه کمبود جهانی تراشه تا سال ۲۰۲۳

شرکت اینفینئون که بزرگترین شرکت تولیدکننده نیمه رسانا در آلمان است، پیش بینی کرد کمبود جهانی تراشه که به همه از خودروسازان تا تولیدکنندگان رایانه آسیب زده، ممکن است سالها ادامه پیدا کند.

به گزارش «نبض فناوری»، راینهارد پلوس، مدیرعامل شرکت اینفینئون در مصاحبه با نشریه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: کمبود تراشه در حوزه هایی که ظرفیت توسعه آنها نسبت به تقاضای مصرف کننده آهسته است، ممکن است در سال ۲۰۲۳ هم ادامه پیدا کند. ساخت تاسیسات جدید و اتاقهای پاکی که در آنجا ویفرهای سیلیکونی به تراشه تبدیل می شوند می تواند دو تا دو سال و نیم زمان ببرد و ارتقای تاسیسات فعلی ۹ ماه تا یک سال زمان می برد.

کمبود تراشه امسال به شرکت های مختلف از تسلا گرفته تا اپل و مایکروسافت ضربه زده است. تحقیقات گروه مالی سوسکوئهانا نشان داد میزان زمان دریافت سفارش توسط تولیدکنندگان در ژوییه به بیش از ۲۰ هفته رسید که نسبت به ماه پیش بدتر شده بود.

به گفته پلوس، نیازهای دورکاری کارمندان و تبعات کمبود تراشه در صنعت خودروسازی پس از تاخیرهای ناشی از پاندمی، به پیشرانهای اصلی برای صنعت تراشه تبدیل شده اند. رواج خودروهای برقی و تقاضای رو به رشد برای انرژی تجدیدپذیر از دیگر عوامل سهیم در کمبود تراشه بوده اند.

از جمله شرکت های خودروسازی که از کمبود تراشه دچار مشکل شده است "ولوو کار" است. کارخانه این شرکت در بلژیک هفته جاری به مدت سه روز به دلیل کمبود تراشه فعالیت نخواهد داشت و ۵۰۰۰ کارمندش به طور موقت بیکار می شوند. این شرکت به دلایل مشابه برای پنج روز در نیمه نخست سال تعطیل بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، پلوس خواستار تلاش های بیشتر در اروپا برای کاهش وابستگی این قاره به صادرکنندگان خارجی در بخش نیمه رسانا شد.

منبع/ ایسنا 

ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
وبگردی