کد خبر: ۲۰۶۶۳
|
۱۲ شهريور ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۱

فناوری رمز ارز را به رسمیت بشناسیم

دبیر کمیسیون بلاکچین و رمز ارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیان اینکه چارچوب ها استفاده از این فناوری ها مشخص شود، گفت: به دلیل نداشتن ابزارهای مناسب کنترل رمز ارزها، فرصت ها را از دست ندهیم.
به گزارش« نبض فناوری» ،"محمدجواد صمدی‌راد" گفت: بلاکچین یک زیر ساخت و فناوری برای اعتماد سازی است. یکی از جذاب‌ترین فناوری‌های دنیای آینده، بلاکچین است. بلاکچین یک بستر است که برای انتقال ارزش و اطلاعات استفاده می شود. در بلاکچین تمامی اطلاعات بین اعضای شبکه بلاکچین به اشتراک گذاشته می‌شود و هیچ کس نمی‌تواند در داده‌ها تغییری ایجاد کند.

دبیر کمیسیون بلاکچین و رمز ارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: بلاکچین یک سازمان یا دفتر خاص نیست. در حقیقت بلاکچین یک فناوری است که کاربرد‌های مختلفی دارد. رایج‌ترین و شناخته‌شده‌ترین کاربرد بلاک‌چین ارز‌های دیجیتالی هستند.

او با بیان اینکه این فناوری به اقتصاد کشور کمک می کند، گفت: یکی از مهم‌ترین برگ‌برنده‌هایی که طرفداران بلاکچین در دفاع از این فناوری رو می‌کنند، امنیت بالا است.
 
صمدی‌راد افزود: هر فناوری می تواند کارکردهای مثبت و مخرب داشته باشد. بیت کوین بعنوان یک ایده قابل احترام است. بسیاری از سرویس های امروز را می توان بر اساس بلاکچین شفاف کرد. بعنوان مثال برگزاری انتخاب شفاف بر اساس بلاکچین ها.
 
یکی از مهم‌ترین برگ‌برنده‌هایی بلاکچین ها امنیت بالا است. در حقیقت همین اشتراک گذاری باعث جلوگیری از تقلب و دستکاری در داده‌ها می‌شود. چراکه این دستکاری باید در کل سیستم اتفاق بیفتد که با توجه به پراکندگی اعضای شبکه تقریبا غیرممکن است.
او به شیوع کرونا و کاهش توریست ها و جهانگردی در کشور اشاره کرد و گفت: با انتشار کرونا هیچ یک از درآمدهای ارزی را نداریم اما با ایجاد فروشگاههای مجازی و اتفاده از بیت کوین ها نباید فرصت ها را از دست داد.
 
صمدی‌راد گفت: نباید به دلیل نبود ابزار های کنترلی لازم فرصت ها را در اختیار رقبا و کشورهای رقیب گذاشت.
 
"رضا قربانی"، کارشناس فناوری‌های مالی: بیش از ۱۱۰ کشور دنیا رمز ارز‌ها را پذیرفته و برایش قانون گذاری کرده اند.
او افزود: برخی کشور‌ها که تعداد آن‌ها به انگشتان دو دست هم نمی‌رسد آنرا نپذیرفته اند. در برخی کشور‌ها هم از جمله ایران، چین و روسیه یک فضای غیر شفاف حاکم است که تنظیم گری قانونی انجام نشده است.
 
قربانی گفت: رمز ارز ها یک نمونه از بلاکچین ها هستند. عدد هایی که از استفاده ایرانیان از بیت کوین ها منتشر می شود قابل استناد نیست.
 
"رضا تقی‌پور" عضو شورای عالی فضای مجازی هم گفت: برخورد ما با این پدیده نو از سال 97 برخورد فعالی نبوده است که لازم است در قدم اول با این برخورد شفافی داشته باشد و چارچوب های لازم را ارائه کند.
تقی پور افزود: تبدیل رمز ارزها به سایر ارز ها باید در صرافی ها فعال شود.
او گفت: باید به سرعت سند راهبردی این حوزه مشخص و وظایف نهاد های مرتبط مشخص شود و بانک مرکزی باید مجوزهای لازم را تعیین و تدوین کند.
عضو شورای عالی فضای مجازی هم گفت: زمان تصمیم گیری برای جلوگیری از فرصت ها است. بانک مرکزی هر چه سریعتر شفاف سازی کند. رمز ارزهایی مانند "اتریم" می توانند دنیای جدیدی ایجاد کنند.
 
منبع:شبکه خبر
ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
پیش از برگزاری انتخابات؛ ایکس در هندوستان دردسر درست کرد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 28 اسفند 1403 پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
وبگردی