کد خبر: ۲۲۳۰۵
|
۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۳
در گفتگو با نبض فناوری؛

باید به سمت انرژی تجدیدپذیر حرکت کنیم/ ضرورت سرمایه‌گذاری روی شرکت‌های دانش بنیان

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صنایع پیشرفته هوا خورشید گفت: برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان عزم جدی مسئولان لازم است که به داد این شرکت‌ها برسند به ویژه در برهه‌ای که با کمبود انرژی در کشور مواجه هستیم چه بهتر از این انرژی تجدیدپذیرها.

شهریار صابر، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صنایع پیشرفته هوا خورشید به‌عنوان یکی از شرکت‌های فعال در زمینه بهبود مصرف انرژی و کاهش مصرف برق، در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» با اشاره به اینکه این شرکت از سال ۱۳۹۲ ثبت رسمی شده است، اظهار کرد: این شرکت علاوه بر دانش بنیان یک شرکت دانشگاهی است به طوریکه درصدی از سهام این شرکت متعلق به دانشگاه فردوسی مشهد است و اعضای هیات علمی دانشگاه به عنوان سهامدار و هیات مدیره شرکت هستند.

وی ساخت توربین بادی را یکی از محصولات دانش بنیان این شرکت عنوان کرد و افزود: فعالیت اصلی شرکت صنایع پیشرفته هوا خورشید در حوزه انرژی تجدیدپذیر است. همچنین ساخت توربین بادی را در مقیاس کوچک ۵۰۰ وات و یک کیلووات و ... شروع کردیم در حال حاضر توربین ۱۰۰ کیلو واتی و ۲۵۰ کیلوواتی محصولات بروز تولیداتی این شرکت است. این توربین‌ها در مقیاس متوسط محسوب می‌شوند. برای هرکدام از این توربین‌ها قرارداد خرید تضمینی بسته شده است و در حال حاضر در سایت بینالود وصل شده است.

صابر با بیان اینکه این شرکت دانش بنیان در حوزه انرژی خورشیدی فعال است، گفت:همچنین در بخش احداث و ساخت نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک و مگابایتی فعالیت‌هایی را انجام می‌دهیم. تمام این محصولات با دانش فنی و بومی شرکت طراحی و تولید شده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صنایع پیشرفته هوا خورشید تأکید کرد: در حوزه توربین‌های بادی تمایل برای همکاری با شرکت‌ها را داریم، اما ساخت نیروگاه خورشیدی هزینه بر است. متاسفانه بخش خصوصی استقبال چندانی نکرده است در حالیکه دانش بنیان‌ها نیاز به حمایت دارند و از آن‌ها انتظار داریم که ما را به شرکت‌های دیگر معرفی کنند.

وی تصریح کرد: اگر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کنند و در کنار آن هم بستر خوبی برای اجرای ایده‌ها فراهم شود، جریانات خوبی در کشور رقم خواهد خورد.

صابر همچنین با بیان اینکه مشکل اصلی بر سر راه سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای حمایت و تامین منابع مالی محصولات شرکت‌های دانس‌بنیان، بروکراسی‌های اداری کشور است، گفت: قوانین و مراحل اداری گاهی آنقدر طولانی می‌شود که سرمایه‌گذار از انجام کار و تعامل با شرکت منصرف می‌شود.

وی ادامه داد: تفاهمنامه همکاری با شرکت توانیر برای سیستان و بلوچستان منعقد کردیم تا ۱۰ مگاوات را از توربین‌های ۲۵۰ کیلوواتی ما خریداری کنند.

صابر خاطرنشان کرد: برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان عزم جدی مسئولان لازم است که به داد این شرکت‌ها برسند به ویژه در برهه‌ای که با کمبود انرژی در کشور مواجه هستیم چه بهتر از این انرژی تجدیدپذیر. ظرفیت انرژی بادی کشور چیزی حدود ۵۰ هزار مگاوات است، اما تا به امروز ۵۰۰ مگاوات انرژی بادی نصب شده داریم؛ بنابراین کافی است که این مصوبات را به سمت عملی شدن هدایت کنیم.

ارسال نظرات
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
جایگزین باتری‌های لیتیوم یونی؛ باتری که در چند ثانیه شارژ می‌شود
وبگردی