کد خبر: ۲۲۵۰۱
|
۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۰

گلکسی S21 سامسونگ در تست‌های سرعت شارژ و حسگر اثر انگشت بر گوگل پیکسل 6 پرو غلبه کرد

تست‌های انجام شده بر روی گوشی‌های هوشمند گوگل پیکسل 6 پرو و گلکسی S21 سامسونگ نشان می‌دهند که فناوری شارژ و حسگر اثر انگشت گلکسی S21، عملکردی به مراتب بهتر از جدیدترین پرچم‌دار شرکت گوگل داشته است.

به گزارش «نبض فناوری»، گفتنی است که هر دو گوشی هوشمند فوق‌الذکر به تراشه‌های تولید شده توسط سامسونگ مجهز شده و شباهت بسیاری در میان آن‌ها دیده می‌شود. هر دو دستگاه از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی بهره‌مند هستند. البته اسمارت‌فون گوگل پیکسل 6 پرو از فناوری شارژ سریع 30 وات نیز پشتیبانی می‌کند.

اخیرا یکی از کارشناسان دنیای فناوری، سرعت شارژ هر دو گوشی هوشمند یاد شده را به بوته آزمایش گذاشته و آن‌ها را با یکدیگر مقایسه نموده است. شواهد و نتایج این آزمایشات نشان می‌دهد که اسمارت‌فون گلکسی S21 سامسونگ برتری غیرمنتظره و معناداری بر گوگل پیکسل 6 پرو دارد.

نتایج تست سرعت شارژ

انتظار می‌رفت که با توجه به بهره‌مندی پیکسل 6 پرو از فناوری شارژ سریع 30 وات، شارژ باتری این گوشی عملکردی سریع‌تر از شارژ سیمی معمولی گوشی هوشمند سامسونگ از خود نشان دهد.

نتایج آزمایش مذکور نشان داد که اسمارت‌فون گلکسی S21 تنها در مدت 15 دقیقه به 30 درصد شارژ دست یافته، در حالی که باتری پیکسل 6 پرو در این مدت 24 درصد شارژ شد. در نهایت، اگرچه گوشی هوشمند پیکسل 6 پرو پس از گذشت 66 دقیقه از آغاز تست به 84 درصد شارژ دست یافت، اما باتری اسمارت‌فون گلکسی S21، پس از گذشت این زمان به طور کامل شارژ شده بود.

لازم به ذکر است که در گزارش منتشر شده، هیچ اشاره‌ای به اینکه آیا این آزمایش تکرار شده است و یا خیر نشده و اطلاعات دقیقی از صحت آن در دسترس نبوده و نتایج آن می‌تواند گمراه کننده باشد.

نتایج تست سرعت حسگر اثر انگشت

از سوی دیگر بر اساس همین گزارش، سری گلکسی S21 سامسونگ نسبت به پیکسل 6 پرو، سرعت تشخیص اثر انگشت بالاتری نیز داشته است. البته باید در نظر داشت که تفاوت این دو گوشی هوشمند در شناسایی اثر انگشت بسیار ناچیز بوده است. چراکه هر دو دستگاه فوق، قادر به تشخیص سریع اثر انگشت در عرض چند ثانیه هستند.

لازم به ذکر است که شرایط انجام این آزمایش‌ها به طور کامل مشخص نشده است و نتیجه‌گیری نهایی در خصوص سرعت شارژ این دو گوشی هوشمند امری دشوار تلقی می‌شود. بنابراین نتایج این آزمایشات قطعی نبوده و قابلیت استناد نخواهد داشت.

منبع/ آی‌تی‌رسان

ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
پیش از برگزاری انتخابات؛ ایکس در هندوستان دردسر درست کرد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 28 اسفند 1403 پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
وبگردی