کد خبر: ۲۳۲۴۱
|
۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۸

بهره‌مندی ۱۰۰ شرکت دارویی از تسهیلات صندوق سلامت تهران

رییس صندوق پژوهش و فناوری سلامت تهران تولید دارو و ماده اولیه را زمینه‌های حمایتی این صندوق از شرکت‌ها دانست و گفت: تاکنون از محصولات فناورانه ۱۰۰ شرکت در زمینه تامین مالی حمایت کردیم.

به گزارش« نبض فناوری» ابوالفضل ابوالفضلی امروز در نشست هم اندیشی صندوق‌های پژوهش و فناوری حوزه سلامت که به صورت مجازی برگزار شد، ارائه خدمات مالی ویژه به کارآفرینان متخصص و نوآور کشور در راستای کمک به فعالیت‌های پژوهشی، علمی و فناوری بخش غیردولتی را از اهداف این صندوق نام برد و اظهار کرد: این صندوق از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را با ۶۰ درصد سهام خصوصی و ۴۰ درصد بخش دولتی در زمینه تامین مالی شرکت‌های فناور و دانش بنیان آغاز کرده است.

وی ادامه داد: بر این اساس تاکنون از تامین مالی محصولات ۱۰۰ شرکت حمایت کردیم و این حمایت‌ها منجر به تولید محصول و عرضه آن به بازار شده است.

ابوالفضلی با اشاره به حمایت‌های این صندوق از شرکت‌های حوزه سلامت در زمان شیوع کرونا، افزود: تمرکز ما بر روی تولید دارو و ماده اولیه است که در زمان شیوع کرونا طرح‌های خوبی در این زمینه به ما ارجاع شد.

رییس صندوق پژوهش و فناوری سلامت تهران با تاکید بر اینکه اقدامات این صندوق در رده بندی وزارت بهداشت، مناسب بوده است، یادآور شد: ما در این صندوق به دنبال بنگاه‌داری و سودآوری نیستیم، بلکه حمایت از شرکت‌ها و تولید محصول از اهداف ما است.

بزمی، رییس صندوق پژوهش و فناوری استان هرمزگان نیز در این نشست مجازی با بیان اینکه این صندوق از سال ۹۹ با سرمایه ۶ میلیارد تومان فعالیت خود را شروع کرد، ادامه داد: اعطای تسهیلات، سرمایه‌گذاری خطرپذیر و صدور ضمانت‌نامه از خدمات این صندوق به شمار می‌رود. در بخش اعطای تسهیلات تمرکز ما بر روی ارائه تسهیلات از منابع داخلی صندوق و خط اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی است.

وی با بیان اینکه اعطای سرمایه درگردش این صندوق از سال آینده به شرکت‌های متقاضی آغاز می‌شود، خاطر نشان کرد: نمونه‌سازی، تولید صنعتی، سرمایه در گردش و لیزینگ و استصناع از خدمات تسهیلاتی این صندوق است. در بخش لیزینگ تا سقف ۷۰ درصد مبلغ قرارداد با خریداران اعطا می‌شود.

رییس صندوق پژوهش و فناوری استان هرمزگان، میزان تسهیلات سرمایه خطرپذیر این صندوق را تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: میزان سرمایه‌گذاری ۱۸ ماه در نظر گرفته شده و خروج از طرح پس از ۷ سال است.

ارسال نظرات
وبگردی