کد خبر: ۲۸۰۵۴
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۰

ساخت "متاورس" اختصاصی توسط ارتش آمریکا

به نظر می‌رسد ارتش ایالات متحده سال‌ها است که در حال ساخت متاورس خود است.

به گزارش «نبض فناوری»، وایرد اعلام کرد، در حالی که غول‌های فناوری، مؤسسات مالی و شرکت‌های فناور مشتاق هستند که بخشی از انقلاب اینترنتی به نام "متاورس"(metaverse) باشند، به نظر می‌رسد ارتش ایالات متحده از مدت‌ها پیش در حال ساختن نسخه‌ای از این دنیای دیجیتال برای خود است.

وقتی کسی در مورد متاورس صحبت می‌کند، معمولاً تصویری در ذهن ترسیم می‌شود که در آن مردم در دنیای دیجیتال همانطور که "مارک زاکربرگ" مؤسس شرکت "فیس بوک" که اکنون به "متا" تغییر نام داده است، می‌گوید، با هم ملاقات می‌کنند.

"مارک زاکربرگ" با اعلام قصد خود برای ایجاد این قلمروی دیجیتالی توانست توجه جهانی را به خود جلب کند و تعداد زیادی از شرکت‌های دیگر را به این دنیای کاملاً جدید علاقه‌مند کند.

آیا این یک دنیای کاملاً جدید است؟

کسب‌ و کارهای بزرگ و کوچک عجله دارند تا بخشی از متاورس باشند و زمین‌های مجازی را با قیمت چند میلیون دلاری تصاحب کنند. اما با نگاهی فراتر از زرق و برق این دنیای جدید متوجه می‌شویم که اجزای سازنده آن چندان جدید نیستند. محیط‌های واقعیت افزوده و مجازی، نمایشگرهای روی هدست‌ها و شبیه‌سازی‌های سه‌بعدی مدت‌هاست که در مجموعه‌های نظامی وجود داشته‌اند.

فناوری واقعیت مجازی(VR) در دهه گذشته بخشی جدایی‌ناپذیر از آموزش خلبانان و ملوانان در ارتش ایالات متحده بوده است. با توجه به هزینه‌های میلیون‌ها دلاری روی هر قطعه از تجهیزات نظامی، نیروهای دفاعی همواره برای آموزش پرسنل خود به محیط‌های شبیه‌سازی شده متکی بوده‌اند. این فناوری همچنین به کاربران این امکان را می‌دهد که تجهیزات را تا حد ممکن آزمایش کنند و برای بهبود مهارت‌های انسانی به شکل بی‌وقفه تلاش کنند.

ارتش آمریکا در حالی که از واقعیت مجازی برای آماده کردن پرسنل خود برای میدان نبرد استفاده می‌کند، بیمارستان‌های نظامی نیز از این فناوری برای کمک به سربازان برای دور شدن از شرایط وحشتناکی که در جنگ تجربه کرده‌اند و مبارزه با استرس پس از سانحه استفاده کرده‌اند.

بخش دفاعی شرکت "بوئینگ" از واقعیت افزوده(AR) برای آموزش مکانیک‌های خود ساعت‌ها قبل از تماس با هواپیمای جنگی روی ناوها و برای اهداف تعمیر و نگهداری آنها استفاده می‌کند، در حالی که ارتش ایالات متحده قراردادی نزدیک به ۲۲ میلیون دلاری با شرکت "مایکروسافت" برای تحویل بیش از ۱۲۰ هزار هدست "هولولنز" امضا کرده است. این در حالی است که این قرارداد خیلی قبل از اینکه "فیسبوک" به "متا" تبدیل شود، منعقد شده است.

اسباب بازی‌های جدید ارتش ایالات متحده برای تحقق متاورس

این که ارتش ایالات متحده در صدر توسعه دنیای متاورس باقی مانده است، در پروژه‌های جدید آن که از دستیاران هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، مشهود است؛ پروژه‌هایی که به سربازان از طریق صداها، گفتار و گرافیک بر اساس مکان و عملکردشان مشاوره ارائه می‌دهند.

خلبانان جنگنده با استفاده از آنها مهارت کسب می‌کنند و سلاح‌های مختلف در این فضا از فرآیند آزمون و خطا و برای کسب مهارت و مانور انسانی می‌گذرند.

برای کسانی که در پی کسب اطلاع از چشم‌انداز "زاکربرگ" نسبت به متاورس هستند، می‌توان گفت که در ماه دسامبر سال گذشته، نیروی هوایی ارتش ایالات متحده جلسه‌ای در سطح بالا در یک محیط مجازی برگزار کرد که بیش از ۲۵۰ نفر از مناطق مختلف در جهان به آن ملحق شدند.

قابل ذکر است که ارتش ایالات متحده مجبور نیست متاورس خود را به "متا" یا "مایکروسافت" واگذار کند، چرا که دنیای متاورس ارتش آمریکا با مجموع قطعات اختصاصی آن ساخته شده است و در حال حاضر بسیار بیشتر از آنچه ما می‌دانیم، عملیاتی است.

منبع/ ایسنا

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
نازی
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
بیاد بزنه تو ایران هممونو بکشه بمیریم راحت شیم از زندگی فلاکت باری که برامون ساختن
66
14
سرباز
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۳
مگه ما مردیم که بیان بزننت ؟ :)
ه
۲۳:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۳
ع
ناشناس
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
ایران فقط بلده فرقون بسازه
ناشناس
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
زندگی ما ایرانیان به مرز زنده ماندن یا مرگ رسیده است
ارمان
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
عزیزم زندگی فلاکت بار نیست
علی
۰۶:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
امریکا جان مادرت بیا حمله کن ایران
0
0
ناشناس
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
آفرین که فقط فکره ارتقای فناوری برای نسل های آینده تون هستید..بعدازچندین سال دیگه کشورهای عقب مونده مثل ما میافتیم به جون دنیا که ماهم میخواهیم نمیدید یواشکی تولیدمیکنیم مثل انرژی هسته ای که وقتی چندتاکشورمجازبه داشتنش میشدن پادشاهان ما دنبال زناشون توی حرمسراها میدویدنو بازی میکردن.
0
0
حامد
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
این سیستم به ارتش آمریکا این توانایی رو میده تا قبل از ورود به هر جنگی هزاران بار صحنه نبرد رو تجربه و تمرین کنن و انواع و اقسام تاکتیک هارو تست کنن ...
البته ناگفته نماند آمریکا دارای موشک ها و پهبادهای بدون سرنشین پنهانکاری هستش که از پنتاگون توسط یکسری جوان ۱۸ الی ۲۰ ساله کنترل میشن ، این جوانها اکثرا گیمر های حرفه ای هستن.
0
0
مهدی
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
اینو باید به کسانی بگید که با تجهیزات فرسوده شاخ شونه میکشن
0
0
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 28 اسفند 1403 پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
برای پیروی از قوانین ترکیه؛ «تردز» در ترکیه تعطیل شد
رئیس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد رای پرونده رمزارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 27 فروردین 1403 ریزش بیت‌کوین ادامه دارد؟
وبگردی