کد خبر: ۳۰۷۵۰
|
۰۲ مهر ۱۴۰۱ | ۱۹:۱۰

کدام پیام‌رسان‌های ایرانی آماده میزبانی از کاربران هستند؟

این روزها این سوال که «در کدام پیام‌رسان ایرانی هستید؟» بین کاربران پرتکرار شده است. در چند سال اخیر پیام‌رسان‌های ایرانی خود را ارتقا داده‌اند و امروز آماده میزبانی از کاربران بیشتری هستند. در این مطلب چند پیام‌رسان فعال ایرانی را معرفی می‌کنیم.

به گزارش «نبض فناوری»، این روزها در نبود پیام‌رسان‌های رایج، عادت های مردم در ارتباطات دست خوش تغییراتی شده است.

تا چند روز پیش پیام رسان های رایجی ابزار دست مردم برای پیام رسانی و ارتباطات بودند که امروز دسترسی به آنها با محدودیت هایی مواجه شده است. به همین دلیل این روزها این سوال که «در کدام پیام‌رسان ایرانی هستید؟» را از کاربران زیادی می شنویم.

در چند سال اخیر پیام‌رسان‌های ایرانی خود را ارتقا داده‌اند و امروز تا حدی آمادگی میزبانی از کاربران بیشتری را دارند. در این مطلب چند پیام‌رسان فعال ایرانی معرفی می‌شود.

*روبیکا

سوپر اپلیکیشن روبیکا سرویس‌هایی مثل پیام‌رسان، روبینو و سرویس فیلم و سریال یا درخواست ویدیوی آنلاین (VOD) را ارائه می‌دهد.

پیام‌رسان روبیکا، دارای امکانات مفیدی مثل، تماس صوتی و تصویری، ارسال فایل و پخش زنده است؛ که بسیاری از امکانات این بخش با اینترنت رایگان همراه اول و ایرانسل ارائه می‌شوند.

روبینو شبکه اجتماعی روبیکا که مخصوص تصویر و ویدیو است.
در سرویس کسب درآمد، درآمد شما بر اساس تعداد کاربران فعال و حجم ترافیک مصرفی کاربران در کانال یا گروه شما محاسبه می‌شود.

در سرویس تماشای آنلاین فیلم و سریال می‌توانید جدیدترین و محبوب‌ترین فیلم‌ها، انیمیشن‌ها و سریال‌ها را با دوبله اختصاصی تماشا کنید. از بین بیش از ۴۰،۰۰۰ برنامه، بهترین را انتخاب کنید و بر روی همه دستگاه‌های دیجیتال موبایل، وب و تلویزیون‌های هوشمند تماشا کنید.

*پیام رسان گپ

برنامه گپ (Gap) یک اپلیکیشن پیام رسان است که توسط توسعه دهندگان ایرانی منتشر شده است.

از جمله سرویس های این پیام رسان می توان به سرویس کیف پول، چت دو نفره، ایجاد گروه و ارسال محتوا، دنیای گپ (دنیایی از کانال‌ها، سرویس‌ها، بازی، فروشگاه، تلویزیون، پخش زنده، استیکر و چندین امکان و سرویس دیگر)، کسب درآمد (به راحتی می‌توانید فروشگاه مجازی خود را راه اندازی و شروع به فروش محصولات و خدمات خود کنید)، تماس صوتی و تصویری (درخواست پول در بستر گپ، شما می توانید با استفاده از این امکان در گپ صورتحساب ایجاد کنید)، اطلاعات و خدمات (دنیایی از اطلاعات کاربردی، خدمات مفید، بازی و سرگرمی را در اختیار شما قرار می‌دهد)، ارسال و درخواست وجه (درخواست پول در بستر گپ، شما می توانید با استفاده از این امکان در گپ صورتحساب ایجاد کنید)، بات پلتفرم (بستر مدرن ارتباطی برای توسعه دهندگان در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد) و بازی و سرگرمی (در بازی‌های آنلاین گپ با دوستان خود رقابت کنید و آن‌ها را به چالش بکشید) اشاره کرد.

*پیام رسان بله

پیام رسان بله دیگر پیام رسان ایرانی است که سابقه طولانی در بازار پیام رسان ها دارد.

این پلتفرم، خدمات پیام‌رسانی گروهی، امکاناتی از جمله گفتگوی فردی و گروهی در فضایی مطمئن، ارسال و دریافت عکس، فیلم و فایل با سرعت بالا، نسخه وب و مولتی پلت‌فرم و رسانه‌ای قدرتمند برای افراد و کسب‌و‌کارها را فراهم کرده است.

همچنین خدمات مالی اجتماعی از جمله انتقال پول، پرداخت اجتماعی، درخواست پول و خدمات کاربردی از دیگر خدمات این پیام رسان است.

*پیام رسان سروش پلاس

سروش‌پلاس، پیام رسان رایگان و کاملا بومی است که امکانات متنوع مانند دستیار صوتی هوشمند، تماس صوتی و تصویری،‌ پخش زنده رادیو و تلویزیون، امکان ارتباط زنده در کانال [Live]، بات‌های کاربردی،‌ پرداخت و ویترین محتوا را فراهم می کند.

در سرویس دستیار صوتی هوشمند این پیام رسان، با بهره‌گیری از هوش مصنوعی بستری فراهم شده تا کار با فیچرهای مختلف در پیام‌رسان و تنظیمات و گزینه‌های متعدد بسیار آسان‌تر و در دسترس‌تر از گذشته شود. در واقع دستیار صوتی UX (تجربه‌ی کاربری) را ساده‌تر می‌کند.

*پیام رسان ایتا

پیام رسان ایتا ظاهری آشنا برای کاربران ایرانی دارد و از این نظر استفاه از آن آسان تر است.

در ایتا هم شما می‌توانید به سهولت با دوستان خود گفتگو کنید، فایل‌های خود را به اشتراک بگذارید، گروه و کانال بسازید و از قابلیت‌های پیشرفته ایتا برای مدیریت و شخصی‌سازی نرم افزار خود استفاده کنید.

*پیام رسان آی گپ

آیگپ، پیام‌رسان متن‌باز (open-source) است و متخصصان و کسب و کارها می‌توانند بر اساس نیاز خود آیگپ را به صورت دلخواه برای خود شخصی سازی کرده و در سازمان‌ها و محیط‌های مورد نظر خود از آن استفاده کنند.

امنیت شما در آیگپ با سخت‌گیری بسیار بالایی تضمین شده است. پیام‌های ارسالی و دریافتی، چه در چت‌های خصوصی و چه در گروه‌ها با استفاده از الگوریتم‌های رمزنگار پیشرفته و end to end رمزنگاری شده تا کاربران از محفوظ ماندن حریم شخصی خود اطمینان داشته باشند.

آیگپ، فضای ابری نامحدودی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید هر گونه فایل، تصویر، فیلم و... را در آن ذخیره کنید و هر زمانی که به آن احتیاج داشتید به راحتی به آن دسترسی داشته باشید و حتی بتوانید برای دیگر کاربران ارسال کنید.

آمار کاربران پیام رسان های ایرانی طبق آخرین اعلام مرکز ملی فضای مجازی

براساس آخرین آماری که امیر خوراکیان معاون وقت حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی در سال 1400درباره اطلاعات آماری پیام‌رسان‌ها ارائه داد، تعداد کاربر ثبت‌نام‌شده در ایتا ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر و تعداد کاربران فعال ماهانه ۳ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر بوده است.

همچنین اطلاعات تعداد کاربران ثبت‌نام‌شده در پیام‌رسان سروش پلاس ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و کاربران فعال ماهانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بوده است.

تعداد کاربر ثبت‌نام‌شده در پیام‌رسان بله ۸ میلیون و ۴۴۵ هزار نفر و کاربران فعال ماهانه آن ۱ میلیون و ۳۸۲ هزار نفر برآورد شده بود. تعداد کاربر ثبت‌نام‌شده در پیام‌رسان گپ ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر و کاربران فعال ماهانه این پیام‌رسان ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بوده است.

منبع/ فارس

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۴
اینستاگرام تلگرام واتساپ‌باید براهمیشه درایران فیلترقطع شود مردم‌ازکارزندگیشان انداخت‌‌جمع شود بن کل
44
39
محدثه
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
اولاً سعی کن درست تایپ کنی ثانیاً مثل اینکه در جریان نیستی ۱۰ میلیون نفر از راه اینستاگرام و واتساپ کسب درآمد می‌کنن.
مظفر
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۹
در پاسخ به محدثه باید بگم طبق آمار مرکز تجارت الکترونیک ایران
حدود 450.000 شغل اینستاگرامی و واتساپ و تلگرام در ایران وجود دارد که به نظر میرسد با توجه باینکه این شبکه های پیامرسان خارجی پایداری قابل قبولی در ایران ندارند و حاضر به پذیرش قوانین کشور ایران نیستند ، میبایست مسئولین فرصتی را در اختیار کاربران این سرویسها قرار دهند تا کسب و کار و مشتریان خود را به یکی از سرویسهای ایرانی منتقل کنند
شاکی
۰۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲
نکته ی خیلی جالب در مورد گپ و سروش اینه که حذف حساب کاربری امکان نداره در این دو پیام رسان!! هرجور شده دنبال آمار فیک هستند!!امتحان کنید بارها و بارها امتحان کردم اصلا نمیشه حذف حساب کاربری زد و در نهایت فقط میتونید خارج بشید اما حسابتون برقرار میمونه و در آمار فیک این دو پیام رسان لحاظ میشه،ایتا هم فقط بدرد کانال و گروه میخوره و برای چت چندان جالب نیست امکان تماس صوتی و تصویری هم نداره!!،آیگپ هم که حتی پیام های صوتی هم خیلی دیر لود میشه...امکانات سروش بهتره اما قابل اعتماد نیست و اسمش با صدا و سیما عجین شده و وقتی امکان حذف حساب کاربری هم نداره که بیشتر سلب اعتماد میکنه!!
ناشناس
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۴
ایران باید ازشبکه های داخلی استفاده کند تلگرام اینستاگرام واتساپ گوگل پی درایران باید بن کل جمع‌شود قطع فیلترشودنباید دیگه وصل شود
44
29
هم وطن ایرانی
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۰
شما برگرد به عهد بوق
ناشناس
۱۱:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳
بن کل نیست و بل کل.درضمن شما تصمیم گیرنده نیستی پس نظر نده
شناس
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
بن کل چیه؟ پیام رسانه؟
ناشناس
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
ایشان نظر نمیده!!! داره دستور جمع آوری بن کل میدن
ناشناس
۰۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
وقتی امنیت ندارند ترجیح می‌دهیم با وی پی ان هم شده از همون تلگرام و واتس اپ استفاده کنیم
21
44
مظفر
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۹
در پاسخ به دوستانیکه معتقدند شغل همه ایرانیان از راه اینستاگرام و واتساپ و ... هست باید بگم طبق آمار مرکز تجارت الکترونیک ایران
حدود 450.000 شغل اینستاگرامی و واتساپ و تلگرام در ایران وجود دارد که به نظر میرسد با توجه باینکه این شبکه های پیامرسان خارجی پایداری قابل قبولی در ایران ندارند و حاضر به پذیرش قوانین کشور ایران هم نیستند ، میبایست مسئولین فرصتی را در اختیار کاربران این سرویسها قرار دهند تا کسب و کار و مشتریان خود را به یکی از سرویسهای ایرانی منتقل کنند
سپس بطور کلی طبق سیاست داخلی کشور این پلتفرم ها بصورت کلی ( و نه ناقص مانند تلگرام‌ ) از دسترس خارج شوند تا بتوان از همه ظرفیت سرویس دهی ارتباطات در زمینه پیامرسانهای داخلی استفاده نمود
و چه بهتر خواهد بود که همه کاربران ایرانی پس از انتقال اطلاعات خود به سرویسهای داخلی ، داوطلبانه حساب کاربری خود را کاملا حذف و جلوی سواستفاده این پلتفرم ها را بگیرند
15
3
ناشناس
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
فرمایش شما درسته، ولی با این روش که جلوی پیام رسان های غیرایرانی گرفته شود، و تمام دسترسی ها به آنها قطع گردد تا پیام رسان های داخلی رونق پیدا کنند، به مرور زمان همان اتفاقی که برای صنعت خودرو سازی افتاد برای پیام رسان ها هم می افتد.
به نظر بنده پیام رسان های داخلی در ابتدا باید از نظر امنیت و حفظ حریم خصوصی خیال کاربران را راحت کنند، در مرحله ی بعد امکانات تماس صوتی و تصویری باکیفیت ارایه دهند، و در آخر با کم کردن هزینه اینترنت می توانند رقابت درستی با پیام رسان های خارجی داشته باشند، کاربران هم داوطلبانه از انها استفاده می کنند.
احمد
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
بخاطر نجات جوانان وخانواده ها ازتخریب ذهن وفساد اخلاق وناامنی داخلی ونیز نجات ایران ازگروهای تجزیه طلب وضدایران باید همه همت کنیم ازپیام رسانهای ایرانی استفاده کنیم وازاینترنت وپیام رسانه‌ای آمریکایی که همه حاسوس وابزار ناامنی امریما درجهان ولی تن هست دوری کنیم الان مردم روسیه وانگلیس وهندوچین وبرزیل وووازپیام رسانهای داخلی وملی خودشون استفاده میکنن بیشترمردم ماهم می‌توانیم
12
3
ناشناس
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
اینستاگرام و تله گرام و واتساپ جاسوس افزارهای اسرائیلی باید با قانون جمهوری اسلامی ایران در ایران فعالیت کنند
7
5
مهدی
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴
تمام کشورهای پیشرفته دنیا اینترنت قانون داره من نمی دونم چرا تو این مملکت اینقدر بی درو پیکره ، گوشه اینستاگرام زده زیر ۱۲ سال ممنوع بعد پدر و مادر برای بچه خودش نصب میکنه
14
0
برای پیروی از قوانین ترکیه؛ «تردز» در ترکیه تعطیل شد
رئیس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد رای پرونده رمزارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 27 فروردین 1403 ریزش بیت‌کوین ادامه دارد؟
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 25 فروردین 1403 ریزش اتریوم و بیت‌کوین
وبگردی