کد خبر: ۳۲۶۵۵
|
۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۵

4 کاری که باید بعد از طراحی سایت انجام دهیم

یکی از رایج‌ترین سوالاتی که در بین افراد مبتدی و بعد از طراحی سایت وجود دارد این است که "حالا بعد از راه اندازی سایت، باید چه کاری انجام دهم؟"

طراحی سایت

یکی از رایج‌ترین سوالاتی که در بین افراد مبتدی و بعد از طراحی سایت وجود دارد این است که "حالا بعد از راه اندازی سایت، باید چه کاری انجام دهم؟"

شما به عنوان مدیر سایت، باید بتوانید تا کسب و کار اینترنتی خودتان را رونق دهید و طراحی سایت فقط اولین مرحله بود. درواقع شما با طراحی سایت، کسب و کار خودتان را راه اندازی کردید و حالا برای پیشرفت آن، باید فعالیت‌های مختلفی را انجام دهید.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را به فعالیت‌هایی که باید بعد از طراحی سایت انجام دهید، آشنا کنیم.

 

1. از سئو چیزی می‌دانید؟

اکثر مردم فکر می‌کنند که تنها راه به درآمد رسیدن از سایت، فقط تبلیغات است که قطعا نیاز به سرمایه زیادی دارد. البته تبلیغات هم یکی از روش‌های متفاوت برای افزایش فروش به شمار می‌رود؛ ولی سئو راه مقرون بصرفه‌تری است. چون سئو هزینه‌های کمتری به نسبت به تبلیغات دارد.

سئو یا SEO مخفف سه کلمه Search Engine Optimization است که معنی "بهینه سازی موتورهای جستجو" را می‌دهد. سئو به فعالیت‌های مختلفی گفته می‌شود که باید همه این فعالیت‌ها به صورت منظم و اصولی در سایت شما راه اندازی شود. اگر این اتفاق بیتفد، باعث می‌شود تا موتورهای جستجو به مانند گوگل، یاهو، بینگ و ... به سایت شما اعتماد کنند و در صورت اعتماد این موتورهای جستجو به شما، سایت شما در صفحات بالاتر موتورهای جستجو نمایش داده می‌شود.

حالا اینکه چطور باید این مراحل را به صورت اصولی در سایت خودتان پیاده کنید دیگر بحثش طولانی است که در دوره‌های آموزش سئو می‌توانید این مباحث را به خویی یاد بگیرید.

البته خیلی از متخصصان هم اعتقاد دارند که تبلیغات و سئو، مکمل یکدیگر هستند که البته در بسیاری از مواقع هم حق با آنهاست؛ چون اگر شما برنامه بلند مدت برای سایت خودتان دارید، باید حتما این دو مورد را در کنار یکدیگر و به صورت اصولی انجام دهید.

وردپرس

2. وردپرس را کامل یاد بگیرید

اگر سایت شما بر روی وردپرس راه اندازی شده، پیشنهاد می‌کنم که حتما در یک دوره آموزش وردپرس شرکت کنید تا به خوبی با این سیستم مدیریت محتوا، آشنا شوید. شاید در مرحله اول فکر کنید که همین اندازه بدانید که چطور بتوانید با وردپرس یک پستی را در سایت خودتان منتشر کنید کافی باشد.

ولی مطمئن باشید که پتانسیل و قابلیت‌های وردپرس، بسیار بیشتر از این موراد است؛ البته درست است که وردپرس با یک رابط کاربری بسیار آسان طراحی شده تا حتی افراد مبتدی هم بتوانند به خوبی و در سریع‌ترین زمان ممکن آن را یاد بگیرند، ولی بخش‌های تخصصی زیادی هم دارند که آگاهی از آن بخش‌ها می‌تواند تاثیرات فوق العاده را در بهبود فعالیت شما و تجربه کاربری بگذارد.

وردپرس دارای یک مخزن افزونه است که هر افزونه می‌تواند یک ویژگی خاصی را به سایت شما اضافه کند؛ حالا اگر به شما بگویم که در مخزن وردپرس بیش از 60 هزار افزونه وجود دارد چی؟ در این دوره‌ها، آموزش‌های لازم برای مهمترین افزونه‌ها به شما داده می‌شود تا بتوانید خدماتی بهتر را به کاربران خودتان ارائه دهید.

 

3. متصل کردن سایت به گوگل سرچ کنسول

گوگل سرچ کنسول به عنوان بهترین ابزار برای هر وبمستری به شمار می‌رود و همانطور که از اسمش هم مشخص است، توسط شرکت گوگل عرضه شده. این ابزار نه تنها بهترین ابزار برای هر وبمستری به شمار می‌رود، بلکه از آن به عنوان بهترین ابزار سئو نیز یاد می‌شود. به طوری که متخصصان سئو معتقدند متصل کردن سایت به گوگل سرچ کنسول، جزو اصلی‌ترین مراحل سئو به شمار می‌رود و اگر کسی این کار را انجام ندهد، عملا مراحل سئو را نادیده گرفته.

وقتی که شما سایت خودتان را به گوگل سرچ کنسول متصل می‌کنید، گوگل نیز اطلاعات جامعی را در زمینه‌های مختلف، به شما و به صورت دسته بندی شده ارائه می‌دهد.

برای مثال ورودی‌های گوگل، لینک‌های داخلی، لینک‌های خارجی، خطاهای موجود، وضعیت کراول و ...

رابط کاربری سرچ کنسول هم بسیار سادست و شما با کمی سعی و تلاش می‌توانید به خوبی با بخش‌های مختلف این ابزار اشنا شوید؛ ولی باز هم دوره‌های مختلفی در سطح اینترنت وجود دارند که شما در صورت نیاز، می‌توانید یکی از آنها را تهیه کنید.

 

4. متصل کردن سایت به گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس هم در کنار گوگل سرچ کنسول، جزو بهترین ابزارها برای هر وبمستر و سئوکار به شمار می‌رود که توسط شرکت گوگل عرضه شده. درواقع یادگیری گوگل آنالیتیکس به حدی مهم است که هر متخصص سئو، باید حتما به طور کامل با این ابزار، آشنا باشد.

اگر شما کمی در حوزه سئو فعال باشید، می‌دانید که بحث تجربه کاربری، یکی از مهم‌ترین بحث‌ها به شمار می‌رود؛ به طوریکه خود گوگل هم اعلام کرده که "برای کاربر کار نکنید، نه برای من!". پس قطعا شما نیاز به ابزارهایی دارید تا رفتار کاربران خودتان را نسبت به صفحات مختلف سایت، بررسی کنید.

 ابزارهای مختلفی برای بررسی رفتار کاربران وجود دارد؛ ولی گوگل آنالیتیکس با اختلاف زیاد، به عنوان بهترین ابزار در این زمینه فعالیت می‌کند. البته فعالیت اصلی گوگل آنالیتیکس برای نمایش آمار کلی و دقیق از سایت شماست که اکثریت نیز فقط از همین بخش گوگل آنالیتیکس استفاده می‌کنند. ولی ویژگی‌های این ابزار فقط به همین مشاهده آمار ختم نمی‌شود.

پیشنهاد می‌شود که اگر شما به فکر پیشرفت و بهبود کسب و کار خودتان هستید، حتما مراحل آموزش گوگل آنالیتیکس را جدی بگیرید. آشنایی با این ابزار، می‌تواند شما را با سلایق و نیازهای اصلی کاربران خودتان رو به رو کند و با پی بردن به همین سلایق و نیازها، شما می‌توانید محصول و خدماتی بهتر را به کاربرانتان ارائه دهید.

 

جمع بندی

طراحی سایت آنقدر که فکر می‌کنید سخت نیست و با یک آموزش ساده در زمینه طراحی سایت با وردپرس، می‌توانید در کمتر از چند ساعت، یک سایتی را برای خودتان راه اندازی کنید. ولی مرحله سخت این حوزه، نگهداری سایت است!

منظور ما از نگهداری سایت این است که شما باید بتوانید تا سایت خودتان را رشد دهید که در نتیجه، باعث افزایش فروش و سود شما شود. در بالاتر ما فقط 4 تا مهم‌ترین این مراحل که می‌تواند به شما در پیشرفت کسب و کارتان کمک کند را معرفی کردیم.

یادتان باشد که اصلی عاملی که می‌تواند باعث موفقیت شما در کسب و کار اینترنتی شود، فعالیت در راستای نیاز کاربران است که همه مراحل بالا نیز، به همین منظور استفاده می‌شوند.

برچسب ها: سایت طراحی سایت
ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
پیش از برگزاری انتخابات؛ ایکس در هندوستان دردسر درست کرد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 28 اسفند 1403 پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین
برای پیروی از قوانین ترکیه؛ «تردز» در ترکیه تعطیل شد
وبگردی