کد خبر: ۳۵۷۲۰
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰

این خوراکی ها با افزایش سن از مشکلات حافظه جلوگیری می‌کنند

مطالعه جدید نشان داد که چای، سیب و انواع توت‌ها می‌توانند از کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن جلوگیری کنند.

به گزارش «نبض فناوری»، گاردین اعلام کرد، تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی غنی از فلاوانول‌ها(که در چای، سیب و انواع توت‌ها یافت می‌شوند) مصرف می‌کنند، کمتر در معرض از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن هستند.

3سال مطالعه روی 3هزار و562 نفر حدوداً 71 ساله نشان داد که افراد با مصرف منظم بالای فلاوانول، عملکرد حافظه هیپوکامپ بهتری داشتند.

این تحقیق که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شد، نشان داد که مصرف مکمل 500 میلی گرم فلاوانول در روز می تواند تأثیر منفی مصرف کم فلاوانول در افراد مسن را بر عملکرد حافظه معکوس کند.

دانشمندان در مورد اینکه آیا این مطالعه نشان می دهد که مکمل های فلاوانول ایده خوبی برای افراد مسن است یا خیر، اختلاف نظر داشتند.

منبع/ فارس

ارسال نظرات
دسترسی به اطلاعات پرسنل؛ وزارت دفاع انگلیس هک شد
در جلسه بررسی آخرین وضعیت فیبرنوری قم مطرح شد؛ پوشش کامل فیبرنوری استان قم ظرف یک هفته آینده انجام می شود
پژوهش جدید «دانشگاه ایالتی واشنگتن» نشان داد استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 16 اردیبهشت 1403 زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
همزمان با نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
وبگردی