کد خبر: ۴۸۳۰۶
|
۳۱ فروردين ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۲

مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای اینترنت پرو؛ دسترسی پایدار کسب‌وکارها به اینترنت بین‌المللی آغاز شد

با مصوبه شورای عالی امنیت ملی، دسترسی پایدار کسب‌وکارها به اینترنت بین‌المللی وارد فاز اجرایی شد. در مرحله نخست صاحبان کارت بازرگانی و سپس فعالان حوزه تولید، صنعت و تجارت به اینترنت پرو متصل می‌شوند و قرار است این دسترسی به‌تدریج برای واحدهای تولیدی کوچک‌تر نیز فراهم شود.

مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای اینترنت پرو؛ دسترسی پایدار کسب‌وکارها به اینترنت بین‌المللی آغاز شد

به گزارش «نبض فناوری»، رضا علیزاده در این باره اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه نظام بر این است تا در شرایط جنگی پیش آمده بخش صنعت، تولید، بازرگانان و صادرکنندگان بتوانند با سهولت کارهای خود را به انجام برسانند.

وی با اشاره به تصویب دبیرخانه شعام در خصوص اینترنت پرو افزود: در اولین مرحله از طریق اتاق بازرگانی زمینه دسترسی برای صاحبان کارت های بازرگانی به اینترنت بین‌المللی پایدار فراهم شده است و در مرحله دوم به سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با حوزه تولید، صنعت و بازرگانی دسترسی اینترنت بین‌المللی با رعایت ملاحظات امنیتی داده شده است.

علیزاده خاطرنشان کرد هرگونه تصمیم گیری درباره وسعت یا محدودیت دامنه دسترسی به اینترنت بین‌المللی با نهادهای امنیتی و در راس آنها شورای عالی امنیت ملی است.

وی گفت: احراز هویت واحدهای تولیدی کوچک‌تر برای اعطای دسترسی به اینترنت پرو در حال انجام است و به تدریج دسترسی‌ها با رعایت ملاحظات امنیتی به واحدهای تولیدی ثبت شده داده می شود.

ارسال نظرات
captcha
وبگردی