کد خبر: ۲۰۲۲۸
|
۲۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۹
برنامه پیامرسانی واتساپ محبوبیت خاصی را در بین افراد کسب کرده است در این میان ترفندهایی وجود دارد که ممکن است از آن بیخبر باشید.

به گزارش «نبض فناوری»، ترفندی در مورد ناپدید شدن خودکار پیام های واتساپ وجود دارد که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد.

قابلیت ناپدید شدن خودکار پیام های واتساپ پس از یک دوره زمانی خاص برای کنترل بیشتر چت ها مفید است.

امکان تغییر تنظیماتی وجود دارد که به این معنی است که همه پیام های  یک چت خاص پس از هفت روز به طور خودکار از تلفن شما حذف می شوند. اما توجه داشته باشید که این بدان معنا نیست که کسی در این مدت هیچ پیامی را اسکرین شات نگرفته و یا به اشتراک نگذاشته است.

برای فعال کردن این ویژگی، به چت واتساپی که می خواهید تنظیمات آن را تغییر دهید بروید و در بالای صفحه روی نام شخص یا چت گروهی کلیک کنید. در صفحه منویی که ظاهر می شود، به پایین بروید تا گزینه " Disappearing messages" را ببینید و روی آن ضربه بزنید تا آن را روشن کنید.

با ترفند پیام های ناپدید شده در واتساپ آشنا شوید

این بدان معناست که پیام ها برای همه ناپدید می شوند؛ اما توجه داشته باشید که در مورد چت های گروهی فقط زمانیکه ادمین گروه باشید می توانید آن را فعال کنید.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
مهسا
۰۲:۲۲ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰
آیا این قابلیت برای چت با فردی که ما را بلاک کرده هم قابل اجراست؟
مدیر پایگاه وقتی شخصی بلاکتان کند عملا این قابلیت بی معناست چون دیگر با او چت نمی کنید که بخواهید پیام ها را ناپدید کنید این ویژگی از زمانیکه فعال شود به بعد چت ها را ناپدید می کند. البته اگر از قبل شخص را در این ویژگی قرار داده باشید و او بعدا شما را بلاک کند این ویژگی عمل می کند
2
0
در جلسه شورای عالی فضای مجازی چه گذشت؛ آیین نامه سیاست های حاکم بر آموزش مجازی اصلاح می شود
حاکمیت سایبری در خارج از کشور-۹۵ وی چت از دستور رگولاتور چینی اطاعت کرد
از حلقه طلایی تا عکس خانوادگی منظومه شمسی برندگان رقابت عکاسی نجومی ۲۰۲۱ مشخص شدند
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت خبر داد: ۱۱ هزار میلیارد ریال فروش محصولات فناورانه سلامت
عملکرد "هلدینگ فناوری نگاه کارآفرین" تشریح شد؛ "هلدینگ فناوری نگاه" در یک نگاه
نیازمندیها