در گفتگو با نبض فناوری؛
ظروف یک بار مصرف تجزیه پذیر از سبوس برنج و گندم تولید شد
مدیرعامل شرکت امید کاران سبز اندیش کاسپین، از تولید ظروف یک بار مصرف صد در صد تجزیه پذیر از سبوس برنج و گندم برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: این ظروف طبیعی بوده و بدون هیچ ماه افزودنی شیمیایی و سازگار با محیط زیست تولید شده است تا جاییکه در طول ۳۰ روز در طبیعت تجزیه میشود.
عادل فرجی مدیرعامل شرکت امید کاران سبز اندیش کاسپین، در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» از تولید ظروف یکبار مصرف با سبوس برنج و گندم برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: این ظروف طبیعی بوده و بدون هیچ ماه افزودنی شیمیایی و سازگار با محیط زیست تولید شده است تا جاییکه در طول ۳۰ روز در طبیعت تجزیه میشود.
وی تصریح کرد: حدود سه سال پیش فعالیت این شرکت را شروع کردیم و در طی یکسال تحقیق و پژوهش توانستیم این محصول را با دانش فنی و بومی کشور تولید کنیم. در این پروژه ۵۰ نفر همکاری میکنند.
فرجی تأکید کرد: این محصول مجوزهای لازم را از سازمانهای مختلف دریافت کرده و در صدد هستیم که این ظروف را به دلیل استقبال بالا به تولید انبوه برسانیم.