کد خبر: ۳۰۸۴۱
|
۰۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰

نوآوری باید به عنوان یک باور در همه دستگاه ها نفوذ پیدا کند

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از گام‌ها جدی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه بازار شرکت‌های این حوزه گفت.

به گزارش «نبض فناوری»، روح الله دهقانی فیروز آبادی سرپرست معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری در رابطه با سیاست‌های جدید معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حوزه علم و فناوری و نوآوری در کشور‌ زحمات زیادی کشیده است و بنیان‌های خوبی بنا نهاده شده که باید با اقتدار ادامه یابد و توسعه پیدا کند.

وی در ادامه به قانون جهش تولید دانش‌بنیان اشاره کرد و افزود: تصویب قانون جهش تولید یک اتفاق بزرگ در کشور است که یک نسل جدید از تاثیرگذاری دانش، فناوری و  نوآوری را در کشور به نمایش خواهد گذاشت.

دهقانی فیروزآبادی، با تأکید بر نقش نظارت و سیاست گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: معاونت علمی و فناوری در بحث سیاست گذاری، نظارت و پیگیری نفوذ نوآوری در همه دستگاه‌های کشور باید نقش آفرینی کند. اقتصاد دانش‌بنیان قطعا زمانی محقق می‌شود که در همه دستگاه‌ها و ارکان کشور نوآوری به عنوان یک باور نفوذ پیدا کند و این یکی از برنامه‌های جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

 ایران، کشوری ثروتمند با ظرفیت‌های بالای نیروی انسانی است

وی همچنین بیان کرد: ثروت‌های ملی در شهر‌های مختلف کشور باید مورد توجه قرار بگیرد و توسعه متوازن زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور امری مهم است. ایران، کشوری بسیار ثروتمند با ظرفیت‌های فوق‌العاده خوب نیروی انسانی، فناورانه و نوآورانه است. یکی از اهداف جدی در این دوره، این است که توجه ویژه کنیم به شهر‌های دیگر و استعداد‌هایی که در شهرهایمان هستند تا بتوانیم بذر‌های کسب و کار‌های نوپا را بارور کنیم و توسعه دهیم.

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ایجاد سازوکار‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: توجه به مدل‌های توسعه مالی ضروری است و فرهنگ زیست بوم نوآوری در جامعه نهادینه شده است. ما نیاز داریم بتوانیم مدل‌های مالی برخواسته از اقتصاد مردمی و مقاومتی را توسعه دهیم. برای تامین مالی شرکت‌های نوپا، خلاق و استارت آپ و مجموعه‌های بزرگ نوآوری این توسعه امری ضروری است.

دهقانی فیروز آبادی ادامه داد: مسئله دیگر توجه جدی به بازار ملی است؛ بازار ملی، ناموس ملی است و اگر بتوانیم بخشی از بازار ملی را در حوزه نوآوری و شرکت‌های نوپا و شرکت‌های فناور بیاوریم، قطعا یک اتفاق بزرگ در این حوزه رقم خواهد خورد.

وی همچنین، گفت: مسئله آخر توجه ویژه به صادرات محصولات دانش بنیان است. صادرات فناوری‌های نرم، صنایع خلاق و صادرات نرم افزار. ما در کشور توان زیادی برای تولید نرم افزار‌ها و صادرات نرم داریم و در این میان توجه ویژه به حوزه علوم انسانی و حوزه رسانه، فناوری و نوآوری‌های اجتماعی و فناوری‌های نرم نرم به عنوان یکی از تاثیرگذارترین عرصه‌های ورود فناوری ضروری است.

منبع:باشگاه

ارسال نظرات
تحول مورد انتظار ربات‌های انسان نما در زندگی مردم ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
وبگردی