کد خبر: ۳۴۸۰۵
|
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۰

امکان ذخیره کردن پیام‌های ناپدید شونده در واتس‌اپ فراهم شد

کاربران واتس‌اپ می‌توانند در صورت رضایت فرستنده، پیام‌های «ناپدید شونده» را ذخیره کنند.

به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» کاربران واتس‌اپ می‌توانند در صورت رضایت فرستنده، پیام‌های «ناپدید شونده» را ذخیره کنند. برای ذخیره چنین پیام‌هایی کافی است دریافت کنند روی پیامی که قرار است ناپدید شود، انگشت خود را نگه داشته و با تأیید و اجازه فرستنده، آن را ذخیره کند.

مارک زاکربرگبا انتشار پست جدیدی به این امکان جدید اشاره کرد و از آن به عنوان قابلیتی خوب در دسترس کاربران یاد کرد. کاربران پیام‌رسان واتس‌اپ می‌توانند پیام‌هایی را برای مخاطبان خود به صورت ناپدید شونده ارسال کنند که در چنین شرایطی، پیام بعد از رویت توسط گیرنده حذف می‌شود.

حالا واتس‌اپ پیام‌های ناپدیدشونده را به امکان جدیدی مجهز کرده است تا کاربران بتوانند در صورت نیاز، پیام‌های ناپدید شونده را ذخیره کنند.

قابلیت جدید واتس‌اپ برای پیام‌های ناپدید شونده معرفی شد

با توجه به آنچه مارک زاکربرگ به آن اشاره کرده است، زمانی که دریافت کننده پیام انگشت خود را روی پیام دریافتی از نوع ناپدید شونده نگه دارد، در صورتی که ارسال کننده اجازه دهد می‌تواند پیام مربوطه را برای خود ذخیره کند.

در پست منتشر شده از سوی مارک زاکربرگ، پست ارسال شده آدرس گوگل مپ نمایش داده شده است که دریافت کننده می‌تواند در صورت اجازه فرستنده، آن را برای خود نگه دارد.  

واتس‌اپ این امکان را در اختیار کاربران خود قرار داده تا بتوانند پیام‌های ناپدیدشونده برای مخاطبان خود ارسال کنند. حالا قابلیت و امکان بیشتری نیز برای آنها در نظر گرفته شده که می‌توانند بعد از ارسال پیام، به دریافت کننده اجازه ذخیره پیام مربوطه را نیز بدهند.

واتس‌اپ این ادعا می‌کند با این قابلیت جدید به یک ابر فرستنده قدرتمند تبدیل شده است که می‌تواند همه نیازهای کاربران را مرتفع سازد. زمانی که دریافت کننده می‌خواهد پیام را ذخیره کند، نوتیفیکیشنی برای ارسال کننده فرستاده شده و از وی در مورد اجازه ذخیره کردن پیام توسط گیرنده سوال می‌شود.

اگر فرستنده تأیید کرده و اجازه ذخیره پیام را به دریافت کننده بدهد، درنهایت کاربر دریافت کننده می‌تواند پیام ناپدید شونده را برای خود ذخیره کند. درنهایت پیام حذف می‌شود.

باید دید آیا کاربران از این قابلیت استفاده می‌کنند یا وقتی تصمیم می‌گیرند پیام ناپدید شونده برای مخاطب خود ارسال کنند، لزوماً دلیلی برای ذخیره شدن آن توسط کاربر دریافت کننده نمی‌بینند.

منبع:دیجیاتو

ارسال نظرات
در آخرین گزارش درآمد "آسیاتک" در کدال، افزایش درآمد و فروش ۴۵ درصدی "آسیاتک" در ۷ ماهه ۱۴۰۳ 
در نخستین مقصد از سفر به آمریکای لاتین؛ وزیر ارتباطات وارد کاراکاس شد
وبگردی