کد خبر: ۳۵۷۲۰
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰

این خوراکی ها با افزایش سن از مشکلات حافظه جلوگیری می‌کنند

مطالعه جدید نشان داد که چای، سیب و انواع توت‌ها می‌توانند از کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن جلوگیری کنند.

به گزارش «نبض فناوری»، گاردین اعلام کرد، تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی غنی از فلاوانول‌ها(که در چای، سیب و انواع توت‌ها یافت می‌شوند) مصرف می‌کنند، کمتر در معرض از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن هستند.

3سال مطالعه روی 3هزار و562 نفر حدوداً 71 ساله نشان داد که افراد با مصرف منظم بالای فلاوانول، عملکرد حافظه هیپوکامپ بهتری داشتند.

این تحقیق که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شد، نشان داد که مصرف مکمل 500 میلی گرم فلاوانول در روز می تواند تأثیر منفی مصرف کم فلاوانول در افراد مسن را بر عملکرد حافظه معکوس کند.

دانشمندان در مورد اینکه آیا این مطالعه نشان می دهد که مکمل های فلاوانول ایده خوبی برای افراد مسن است یا خیر، اختلاف نظر داشتند.

منبع/ فارس

ارسال نظرات
تحول مورد انتظار ربات‌های انسان نما در زندگی مردم ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
وبگردی