کد خبر: ۳۶۰۶۵
|
۰۳ تير ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۳

حمایت از محصولات خلاق با نشان‌های ایرانی برای بازارهای بین‌المللی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری از هشتمین نمایشگاه نوشت‌افزار و تجهیزات مهندسی کشور بازدید کرد.

به گزارش «نبض فناوری»، روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری در حاشیه بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق مستقر در هشتمین نمایشگاه نوشت‌افزار و تجهیزات مهندسی کشور، بر ظرفیت‌های ارزش‌آفرین و بازارساز این حوزه تاکید کرد و گفت: حوزه نوشت افزار جزء آن حوزه‌های بازارساز و پرظرفیت برای ارزش‌آفرینی است. مادامی که آموزش، یادگیری و تحصیل فرزندان کشور در جریان باشد، بازار و صنعت حوزه نوشت افزار نیز به قوت خود حرکت می‌کند، اما مهم است بتوانیم سهم قابل توجهی از این بازار را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق کشورمان قرار دهیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری، با اشاره به اهمیت تسهیل‌گری و حمایت از شرکت‌ها برای ورود به بازارهای بین المللی گفت: همگی تلاش می‌کنیم تا ورود محصولات دانش‌بنیان و خلاق با نام و نشان ایرانی به بازار سایر کشورها از معبر کریدورهای صادراتی، میسر شود و از شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق و دانش‌بنیان توانمند در حوزه محصولات فناوری‌های نرم و صنایع خلاق، که قابلیت عرصه محصولات روزآمد، با کیفیت و قابل رقابت در بازار را داشته باشند، تمام قد حمایت کنیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: کتاب، دفتر، قلم، کوله‌پشتی و غیره، جزء ملزوماتی است که در هر دوره‌ای، کمک‌کار یادگیری، رشد و بالندگی فرزندان این سرزمین بوده و هست و بر همین اساس، بازار این محصولات همواره پویا و رو به جلو است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری با بیان این‌که رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق با تولید محصولات کیفی و مبتنی بر نیاز بازار، فزاینده است ادامه داد: در کشور ما با توجه به شرایط آمایشی موجود، فرصت‌های ویژه‌ای برای توسعه صنعت و بازار نوشت‌افزارها وجود دارد و شرکت‌های داخلی می‌توانند با تکیه به ظرفیت‌های سرزمینی، فرهنگی، تاریخی و فناورانه، بیش‌ترین بهره را از این بازار ببرند.

وی با اشاره به نقش فرهنگی و هویت‌ساز صنایع خلاق همچون نوشت‌افزار گفت: تا سال‌های اخیر نوشت‌افزار صرفا حامل پیام‌های فرهنگی کشورهای مبدا وارداتی بود اما خوشبختانه در سال‌های اخیر و به مدد تلاش‌های فعالان صنعت نوشت‌افزار کشور، دستاوردهای خوبی حاصل شده است و بخش قابل توجهی از نیاز بازار توسط این شرکت‌ها تولید و تامین می‌شود.

دهقانی با بیان این‌که امروز بخش عمده‌ای از نظام زنجیره ارزش صنعت نوشت‌افزار در داخل کشور تکامل یافته است ادامه داد: خوشبختانه تامین زنجیره‌ طراحی، تولید، بسته‌بندی و توزیع توسط همین شرکت‌ها در حال انجام است. بسیاری از این شرکت‌ها، جزء شرکت‌های خلاق و برخی دانش بنیانی هستند که محصول را مبتنی بر روزآمدترین فناوری‌ها و بالاترین استانداردهای بازارهای داخلی و بین المللی عرضه می‌کنند که حائز جذابیت‌های لازم برای مخاطبان است‌.

وی با بیان این‌که صنعت نوشت افزار داخلی موفق شده است بخش قابل توجهی از بازار داخلی را به خود اختصاص دهد، اظهار کرد: به زودی با حرکت شرکت‌های توانمند به سوی توسعه محصولات و تولید مبتنی بر نیاز بازار، بخش باقی مانده از بازار نیز در اختیار شرکت‌های داخلی قرار می‌گیرد.

گفتنی است، هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزار (ایرانپنکس 1402) و دومین نمایشگاه تخصصی ایرانتویکس (irantoyex 2023) از 31 خرداد تا 3 تیرماه 1402 از ساعت 10 صبح الی 6 بعدازظهر در نمایشگاه شهر آفتاب تهران برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
همزمان با نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
دادگاه ضدانحصار گوگل و وزارت دادگستری برگزار شد؛ احتمال جریمه غول فناوری به‌‌دلیل حذف مستندات مهم
رییس سازمان رگولاتوری اعلام کرد؛ تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
وبگردی