کد خبر: ۲۴۵۷۹
|
۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۰
در گفتگو با نبض فناوری؛

جلوگیری از خروج ارز با حمایت از تولیدات دانش‌بنیان‌ها| روند تجاری‌سازی تجهیزات تولیدی تسهیل شود

مدیرعامل شرکت دانش بنیان شرکت مهندسی پیشروگستر، گفت: باید روند تجاری‌سازی و بحث تولید انبوه تجهیزات شرکت‌های دانش‌بنیان تسریع شده تا روند کار‌های ادارای و اخذ تسهیلات مالی تسهیل شود.

احسان سروی مدیرعامل شرکت دانش بنیان شرکت مهندسی پیشروگستر، در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری»، با بیان اینکه این شرکت از سال ۸۶ فعالیت خود را آغاز و در سال ۹۴ با تولید چهار محصول به دانش‌بنیان تبدیل شده است، اظهار کرد: تمام این محصولات در حوزه آب و برق بوده است که از جمله آن سامانه کنترل بار (LMD) که کنترل بار را انجام می‌دهد. این دستگاه برای قرائت و کنترل و مانتیورینگ مقدار دقیق مصرف برق بار‌های صنعتی و خانگی و خاموش و روشن کردن بار‌های مختلف صنعتی از راه دور است که از چند نرم افزار تشکیل شده است. هم اکنون این سامانه در مراکز مختلف صنعتی در استان‌های زیادی همچون تهران نصب و بکارگیری شده است.

وی به محصول پریز هوشمند SPS نیز اشاره کرد و افزود: این دستگاه‌ها امکان کنترل از راه دور وسایل الکترونیکی را انجام می‌دهد. همچنین دستگاه سطح سنج اولتراسونیک که توانایی اندازه‌گیری عمق انواع سیالات را دارد و در سامانه‌های مدیریت منابع آب نیاز به حوضچه آرامش برروی رودخانه‌ها و کانال‌های روباز نصب و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سروی ادامه داد: با توجه به اینکه عمده فعالیت ما در زمینه بحث انرژی است، بنابراین تقاضا و کار مشترکی را با همکاری ساتکاب در سال ۹۹ داشتیم و در صدد هستیم که در این خصوص به توافقات مهمی در این خصوص دست پیدا کنیم و بتوانیم این کار را به صورت تجاری سازی توسعه دهیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان شرکت مهندسی پیشروگستربا تأکید براینکه این محصولات با دانش فنی و بومی طراحی و تولید شده است، گفت: هم‌اکنون این محصولات در شبکه‌های آب وبرق کاربردی شده است و در حال حاضر نیز دو محصول جدید در حوزه برق در دست اقدام داریم که مراحل تحقیقاتی و بحث فن بازار را طی می‌کنند و در تلاش هستیم که کار تجاری سازی را در فاز بعدی انجام دهیم.

وی تأکید کرد: باید روند تجاری‌سازی و بحث تولید انبوه تجهیزات شرکت‌های دانش‌بنیان تسریع شده تا روند کار‌های ادارای و اخذ تسهیلات مالی تسهیل شود.

سروی ادامه داد: با تولید این تجهیزات از خروج ارز جلوگیری شده است و همچنین با تجاری سازی محصولات تولیدی می‌توان ارزبری فراوانی را نصیب کشور کرد در همین راستا در حال رایزی با کشور‌های قطر و آسیای میانه هستیم تا بتوانیم تجهیزات کنترل بار و بحت کنترل منابع آب و مصرف نیروگاهی را انجام دهیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، افزود: مشکلات ارزی به دلیل نوسانات نرخ ارز در کشور و کمبود منابع مالی و پروسه‌های اداری از عمده موانع پیشروی شرکت‌های دانش‌بنیان است که باعث شده که تقریبا بخشی از انرژی و فعالیت ما صرف این موارد می‌شود.

ارسال نظرات
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
وبگردی