کد خبر: ۳۸۲۰۱
|
۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰

ساندار پیچای: گوگل با تقسیم درآمد خود، تولیدکنندگان را به انتشار آپدیت‌های اندروید ترغیب می‌کند

مدیرعامل گوگل می‌گوید این شرکت از طریق یک استراتژی تقسیم درآمد، تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی را به انتشار آپدیت ترغیب می‌کند.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، اخیراً در دادگاه وزارت دادگستری آمریکا علیه این شرکت حاضر شد و در بخشی از سخنان خود توضیح داد که چرا بعضی از گوشی‌های اندرویدی آپدیت‌های بیشتری دریافت می‌کنند. او گفت گوگل بخشی از درآمد خود را با تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی تقسیم می‌کند، ولی هنگامی که گوشی‌ها برای یک مدت طولانی آپدیت نمی‌شوند، درآمد تولیدکنندگان کاهش می‌یابد.

در جریان دادگاه گوگل اطلاعات جالبی منتشر شد و جدیدترین نمونه آن توضیحات ساندار پیچای درباره آپدیت‌های گوشی‌های اندرویدی است. مدیرعامل گوگل می‌گوید این شرکت به تولیدکنندگان موبایل مشوق مالی می‌دهد تا گوشی‌ها را به‌روز نگه دارند. درواقع شرکت‌هایی که بیشتر برای گوشی‌های خود آپدیت امنیتی منتشر می‌کنند، از درآمد سرویس‌های گوگل سهم بالاتری می‌گیرند.

انتشار آپدیت‌های بیشتر به‌معنای دریافت درآمد بیشتر از گوگل است

به عبارت دیگر، میزان درآمدی که شرکت‌های تولیدکننده موبایل بابت استفاده کاربران از محصولات گوگل دریافت می‌کنند، وابسته به سطح دریافت آپدیت‌های امنیتی در دستگاه‌هاست. گوگل از این طریق این شرکت‌ها را ترغیب می‌کند تا آپدیت‌های بیشتری برای محصولات اندرویدی منتشر کنند.

ساندار پیچای: گوگل با تقسیم درآمد خود، تولیدکنندگان را به انتشار آپدیت‌های اندروید ترغیب می‌کند

ما پیش‌تر می‌دانستیم که گوگل تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی را موظف می‌کند تا حداقل دو سال آپدیت‌های امنیتی منتشر کنند. اما اطلاعاتی که پیچای در دادگاه به اشتراک گذاشته است، قبلاً برملا نشده بود. او می‌گوید برخی شرکت‌ها با وجود اینکه می‌دانند به‌خاطر عدم انتشار آپدیت‌ها بخشی از درآمد خود را از دست می‌دهند، ولی همچنان برای محصولات خود به‌روزرسانی منتشر نمی‌کنند.

ساندار پیچای توضیح می‌دهد که برخی از تولیدکنندگان موبایل بیشتر تمرکز خود را روی توسعه نسخه‌های بعدی می‌گذارند و چون آپدیت‌ها هزینه‌بر هستند، گاهی اوقات از انتشار آن‌ها صرف‌نظر می‌کنند. مدیرعامل گوگل می‌گوید این تصمیم سختی است که برخی برندها باید با در نظر گرفتن شرایط خود آن را اتخاذ کنند.

منبع/ دیجیاتو

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 22 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم
به دلیل نقض حق امتیاز اختراع؛ مایکروسافت ۲۴۲ میلیون دلار جریمه شد
پس از نصب در مغز انسان؛ تراشه مغزی نورالینک مختل شد
به شکل یک سیگنال الکتریکی؛ کشف جی پی اس در مغز انسان
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 19 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
با ثبت شکایت در دادگاه فدرال؛ تیک تاک در مقابل کاخ سفید قد علم کرد
وبگردی