کد خبر: ۵۹۳۶
|
۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۸

غول دارویی تولید انبوه واکسن کرونا را کلید زد

فایزر تولید انبوه واکسن کرونا را پیش از تصویب مورد انتظار آغاز کرد

غول دارویی آمریکا، فایزر (Pfizer ) تولید صدها هزار دوز واکسن کووید-۱۹ خود را پیش از تصویب مورد انتظار در ماه آینده آغاز کرده است.





به گزارش نبض فناوری ،  دیلی میل انگلیس روز یکشنبه ویدیویی را منتشر کرد که نشان می‌دهد یک کارخانه تولید واکسن در پور، بلژیک هزاران دوز واکسن، در خط تولید دارد.

فایزر هفته گذشته اعلام کرده بود، امیدوار است حدود دو هفته پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سوم نوامبر، مجوز استفاده واکسن کووید-۱۹ خود را برای موارد اضطراری ثبت کند.

این شرکت اظهار کرد: انتظار دارد، بعد از در دسترس بودن اطلاعات ایمنی در هفته سوم نوامبر، واکسن را پیش ببرد و  امیدوار است امسال ۱۰۰ میلیون دوز و در سال ۲۰۲۱ نیز ۱.۳ میلیارد دوز واکسن در دسترس داشته باشد. لازم به ذکر است که هر گیرنده به دو دوز واکسن نیاز دارد.

بن آزبورن، رئیس فایزر انگلستان به دیلی میل گفت: "دیدن اولین شیشه دارو  در خط تولید بسیار عالی بود و لبخند فوق‌العاده‌ای به لبم آورد وقتی می‌بینم همه این کارها در حقیقت منجر به تولید یک محصول می‌شوند. "

در ماه جولای، ایالات‌متحده اعلام کرد: برای تحویل  ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ (در ماه دسامبر) که این شرکت داروسازی در حال تولید آن است، تقریبا ۲میلیارد دلار به فایزر پرداخت خواهد کرد. بر اساس این توافق‌نامه، ایالات‌متحده می‌تواند ۵۰۰ میلیون دوز دیگر نیز خریداری کند.

این توافق‌نامه بخشی از برنامه سریع تولید واکسن ‌رئیس‌جمهور امریکا دونالد ترامپ است که بر اساس آن چندین واکسن کووید-۱۹  همزمان تولید می‌شوند. هدف این برنامه تحویل ۳۰۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ ایمن و موثر تا ژانویه ۲۰۲۱ است.



بر اساس این ابتکار عمل، دولت سرعت تولید و خرید واکسن‌ها را قبل از آنکه ایمن و موثر تلقی شوند، افزایش خواهد داد تا به‌محض تایید سازمان غذا و دارو (FDA)  برای استفاده اضطراری پس از آزمایش‌های بالینی، دارو در دسترس باشد و به‌سرعت توزیع شود.

اعلامیه فایزر در هفته گذشته به این معنی است که ایالات‌متحده می‌تواند تا پایان سال دو واکسن آماده داشته باشد، شرکت بیوتکنولوژی ماساچوست مدرنا ( Moderna ) نیز قصد دارد ۲۵ نوامبر درخواست مجوز کند.

سازمان غذا و دارو (FDA) که مجوز توزیع داروها در ایالات‌متحده را صادر می‌کند، هفته گذشته از سازندگان واکسن خواسته بود دو ماه بعد از تزریق دوز دوم به شرکت‌کنندگان در این آزمایش، عوارض جانبی جدی را تحت نظر داشته باشند.

مجوز سازمان غذا و دارو (FDA)، برای اثبات موثر و ایمن بودن واکسن نیاز است و فایزر باید نشان دهد که توانایی تولید مقیاس وسیع را دارد.

فایزر و مدرنا هر دو با حمایت مالی دولت ایالات‌متحده، فاز سوم آزمایش‌های بالینی خود را در اواخر ماه جولای آغاز کردند و هر دو شرکت تولید دوزهای واکسن خود را آغاز کرده‌اند.

ایسنا

ارسال نظرات
استخدام در آزمایشگاه مخفی؛ اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
توسط جیمز وب صورت گرفت؛ عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 11 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
وبگردی