کد خبر: ۳۳۸۹
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۰

لغو 800 رویداد حضوری با شیوع کرونا

مزایا و معایت وبینارها در گفتگو با بنیانگذار ایوند بررسی می‌شود:
«ایوند» ابزار و پلتفرمی برای برگزارکردن رویدادهای بزرگ، متوسط و کوچک است که نه تنها برگزار کنندگان رویدادهای مختلف، بلکه کاربران و مخاطبان آن رویداد نیز می‌توانند با کسب اطلاع از ورک‌شاپ، کارگاه و کنفرانس‌های مختلف با این کسب و کار نوین همراه باشند.
احمدی بنیانگذار ایوند در گفت‌‌وگو با نبض فناوری با بیان اینکه ایوند از سال 94 با هدف اطلاع‌رسانی رویدادهای مختلف در فضای مجازی راه‌اندازی شد، گفت: تاکنون هزارها رویداد و ورکشاپ ملی از طریق ایوند اطلاع‌رسانی و برگزار شده است. به طوری که برگزارکنندکان مراسم و رویدادها با مراجعه و ثبت‌نام در ایوند، ضمن دریافت آدرس اختصاصی، اطلاعات مختلفی مثل زمان برگزاری، مکان رویداد همراه با نقشه‌ گوگل، قیمت بلیت‌ها و سایر مشخصات رویداد را در معرض دید مخاطبین قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه قبل از شیوع کرونا در کشور فعالیت ما در حوزه برپایی رویدادهای مختلف صعودی بود، افزود: پس از شیوع کرونا از اسفندماه گذشته، شرکت کردن در رویدادهای حضوری به مرور زمان کمتر شد چرا که ثبت‌نام و حضور در برنامه‌های حضوری خطراتی را هم همراه داشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز از برپایی تجمعات جلوگیری می‌کرد. بر همین اساس، رویدادها و ورکشاپ‌ها از سوی برگزارکنندگان لغو شدند؛ به طوری که 800 رویداد در اسفندماه لغو شد. با این وجود، ما در کنار برگزارکنندگان کمک کردیم لغو یا برپایی رویدادها به صورت حضوری در زمانی دیگر و حتی برگزاری غیرحضوری آن را اطلاع‌رسانی کنیم.

احمدی با اشاره به اینکه رویدادهای مجازی در قالب وبینار از دو سال گذشته در ایوند طراحی و اجرایی شد، گفت: در آن زمان استقبالی از برپایی وبینار نمی‌شد تا جایی که شاید در ماه حدود 30 وبینار داشتیم، یعنی روزانه فقط یک رویداد مجازی. اما با شیوع کرونا که حدود 800 رویداد لغو شد، برخ از برگزار کنندگان رویدادها به جای لغو قطعی آن، به رویداد مجازی روی آوردند. به طوری که وبینار را روشن کرده و از طریق کامپیوتر با مخاطبان همراه شده و وارد اتاق مجازی رویداد شدند.

وی به مزایای وبینار اشاره کرد و افزود: برای رویدادهایاموزش محور هستند که با انتقال دانش به مخاطبان همراه بود، رویدادهایی که از حضوری به مجازی تبدیل شود، مزیت‌هایی داشت و در مجموع افرادی که این امر را امتحان کردند، از برپایی وبینار رضایت داشتند.

احمدی ادامه داد: برای برگزار کننده رویدادها به صورت وبینار نیز مزیت‌هایی وجود داشت به طوری که برگزارکنندگان رویدادها دیگر نیازمند پدیرایی و هزینه سالن و .. نبودند و از دید شرکت کننده هم علاوه بر اینکه به دلیل کرونا می‌توانستند از منزل این رویداد را تجربه کنند،قیمت رویدادها نیز به دلیل کاهش هزینه‌های برگزار کننده‌ها، کمتر شد. همچنین کاربران در وبینارها می‌توانستند این رویدادها را از هر نقطه‌ای برپا یا در آن رویدادها شرکت کنند چرا که محدودیت جغرافیایی در برپایی وبینار وجود ندارد.

بنیانگذار ایوند از نوآوری برای برپایی وبینارها خبر داد و خاطر نشان کرد: یک عده از رویدادها هم کنفرانس و سمیناری است و کارشان با روشن کردن وب کم و به اشتراک گذاشتن دستکتاپ حل نمی‌شود. همچنین ممکن است سخنرانی متنوعی هم داشته باشند که هماهنگی این برنامه‌ها به صورت مجازی با مشکلاتی همراه است. به همین دلیل قراردادی با استودی vcast بستیم تا به این رویدادها کمک کرده و مهمانها و پنل‌ها در استودیو انجام شود و به نوعی امکان فضاسازی به برگزار کننده را بدهیم. بر همین اساس، با این امر برگزار کننده می‌تواند از طریق دوربین و زوایای متنوع رویداد را ضبط و همان لحظه برای مخاطبان خود پخش کند.

احمدی با بیان اینکه گاهی رویدادهای محازی به صورت وبینار نمی‌تواند خلا رویدادهای حضوری را جبران کند، افزود: در کنار مزایایی که وبینار دارد، مزیتهایی نیز برای آن دیده شده است. به طوری که  در رویدادهای حضوری افراد وقتی پیرامون تخصصی جمع می‌شوند، جدای دریافت محتوا، با افراد حوزه خود نیز  آشنا خواهند شد و این ارتباط برای شرکت کنندگان ارزشمند است. اما برپایی وبینار این مزایا را ندارد و این موردی است که در حال برنامه ریزی هستیم تا با فراهم کردن بستری در فضای مجازی این امکان را نیز برای کاربران ایجاد کنیم.

احمدی با اشاره به اینکه این روزها با شیوع کرونا در ایوند متاسفیم که افراد نمی‌توانند دور هم در رویدادها جمع شوند، تصریح کرد: امیواریم در آینده بعد از کرونا، رویدادهای حضوری با شور و شوق سابق برپا شوند. البته می‌توان از این بحران ابزار جدیدی ساخت که منتظریم با بررسی برپا کنندگان ورکشاپ و سمینارها، نوآوری‌هایی داشته باشیم تا پدر دوران پساکرونا و رویدادهای حضوری نیز مورد استفاده قرار گیرد و در رویداد حضوری برای ارتباط بهتر، فرصتی ایجاد شود تا علاوه بر پخش زنده و اتاق مجازی، برای افرادی که در دور هستند نیز تجربه حضور در رویدادها فراهم شود.
ارسال نظرات
قبل از کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل این ماه یک رویداد مجازی برگزار می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 5 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده شد
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
وبگردی